Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.109
Поени од реакции
24.663
Распад. Нерешено не беше толку лошо во случај кога се бранеа последни 10 минути ама како и увек сезонава а се повлечеме ко пички и се браниме, казната не стигнува.
Какви пацери се Тареми и Кореа алал вера. Многу тенко без Турам а и многу фали Думфриз на вакви мечеви. Дармијан е безопасен напред.
Со господ напред нареден период. Со нерешено пак бевме во пол-позиција, вака се ебавме на убав начин да зависиме и од други а како гледам ја немаме таа среќа сезонава.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.342
Поени од реакции
13.488
Што ти е крив судијата бе Инзаги лингур еден лузерски, земал трча да се кара, мамето да ти го ебам умрено.
Фалеше твоето - e се не ваааа....

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.567
Поени од реакции
48.525
Ili e materklas nasiov trener ili tezok luzer, nema sredina tuka, parma, monza, derbi utakmicite, denes zadnji 10 min teska bruka. Bodot bese premija, jebiga, ne znam sto se bunat na krajov najverojatno autot kade bese izveden, se znae titula kako se osvojuva, i kako ne se osvojuva, ne se ponasame kako sampioni cela sezona sea za sea i toa e realnosta, neame plan b i ova ni e problem plus veke so godini.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.342
Поени од реакции
13.488
Ili e materklas nasiov trener ili tezok luzer, nema sredina tuka, parma, monza, derbi utakmicite, denes zadnji 10 min teska bruka. Bodot bese premija, jebiga, ne znam sto se bunat na krajov najverojatno autot kade bese izveden, se znae titula kako se osvojuva, i kako ne se osvojuva, ne se ponasame kako sampioni cela sezona sea za sea i toa e realnosta, neame plan b i ova ni e problem plus veke so godini.
Лесно - тежок лузер е пацовот од пјаченца!
лузер и пичка обична.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.943
Поени од реакции
61.537
Што ти е крив судијата бе Инзаги лингур еден лузерски, земал трча да се кара, мамето да ти го ебам умрено.
Како бе што ти е крив судијата, која утакмица ја гледаше ти? Професионално не издупи цело полувреме, еден фаул не свирна во последни 30 минути посебно во зона во последни 30 метри, истите фаули ги свиреше на другата страна. Му изреагираа овие од Болоња, прво тренерот после тој што го чуваше Бастони и од тогаш подлегна на притисокот и буквално ништо не сакаше да види.

Не ме вади од контекст сега, не се вадиме на судење, објективно сме умрени, немаме клупа, Кореа е минус еден, звучиме ко деца кога во повторуваме тоа ама буквално е минус еден на терен. Срамота е ваков фудбалер да игра за Интер.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.726
Поени од реакции
7.444
Не потребно се повлековме, по кој знае кој пат ни се удира сезонава по глава кога решаваме да се браниме и примаме гол.
Бод ќе беше одлична ситуација, сами предвидовме каде ќе кикснеме.
Од оваа гледна точка ако се направи некоја анализа бодови изгубени во дерби и монца, парма може да не коштаат титула.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.109
Поени од реакции
24.663
Како бе што ти е крив судијата, која утакмица ја гледаше ти? Професионално не издупи цело полувреме, еден фаул не свирна во последни 30 минути посебно во зона во последни 30 метри, истите фаули ги свиреше на другата страна. Му изреагираа овие од Болоња, прво тренерот после тој што го чуваше Бастони и од тогаш подлегна на притисокот и буквално ништо не сакаше да види.

Не ме вади од контекст сега, не се вадиме на судење, објективно сме умрени, немаме клупа, Кореа е минус еден, звучиме ко деца кога во повторуваме тоа ама буквално е минус еден на терен. Срамота е ваков фудбалер да игра за Интер.
И јас тргнав истово да му го пишувам.
Раката кај Мхтиријан кај нас одма ја свирна а оној од Болоња кога си ја собра што беше изгледна ситуација, не ја свирна.
Кај Тареми фаулот кога влезе тука близу судијата, не му свирнаа а 2 секунди подоцна за истото фаул во напад.
Имаше и две-три ситуации на средина од теренот каде кај нас не ги свирнаа а на оној Одгард секој контакт - фаул.
Не беше објективно судењето иако денеска најмалку ни е крив судијата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.567
Поени од реакции
48.525
Autot iam vpecatok deka go izvedoa 10m ponapred, sto e propust na sudijata, ama ne ko sto cela tekma bese propust na demonot od pjacenca, a gi imas na ton vakvite sezonava, loso menadzirani, od ova nema beganje fakt e. Ne teram na muabeti za otkazi i bilo sto bez razlika kako ke zavrsi sezonata, ne sum za menuvanje na trener ama mora da se kritikuva inzagi za par rezultati godinava i izdanija na timov, parma e sesute vo svezo sekavanje, juve isto, napoli isto.

Koga nemas klupa ke ostais eden od sredina za da osvezis vtoro, dali hakan ili mikhitatijan, vsusnost taka denes i zagubi zaso Bolonja pustija igraci koi u golem del od sezonata im se prvotimci, orsolini i kastro, dodeka Inter so sekoja izmena stavase poslab igrac od onie sto startuvaa. A Taremi i Korea da gi spois nema da dobies ni vrvka od kopacka, ne pa ni poluigrac.

Ae, ja napraivme sezonava interesna ko nikad do sea, neka vozi, grebi se so polutim ko Napoli, tresi se od lobotka, anguisa, politano i ostali vtororazredni mizerii, tim koj ako osvoi titula ke bide ubedlivo najslabiot sampion u istorijata na ligava, sto se nadevam nema da se desi, zaso ke bide na nasa smetka.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.316
Поени од реакции
118.496

Срамота е после оние лузерски измени и пристапот задњи 10 минути да иде кај судијата да се буни. Иначе да, судијата беше дното денес, ама е далеку од директен кривец за поразот. Абе оној Тареми видовте ли бе што утна, на страна што беше свирен фаул, ама она е нереално жими се, урочен е ликов и немам друго објаснување за тоа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.943
Поени од реакции
61.537
Па кои измени да го направи кога едвај одат? Срамота е што го играше Кореа наместо Арнаутовиќ, а ова другото, како и да менува, паѓаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom