Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.933
Поени од реакции
37.028
Срце ми се скрши коа ги читам имињана и ги гледам сликине од деца на социјални медиуми.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.598
Поени од реакции
29.315
Македонија е држава каде за се ти треба врски. Држава каде што си никој и ништо ако немаш фамилија со педигре. Држава што со прст не мрда за интересите на народот, за најосновни човечки потреби. Владее општо куроболие, се додека на нив им е добро, нека тера.

Повремено, вакви настани ни даваат убав риалити чек, ама и тука владее истото, кур ми е двор ми е, ќе помине ден-два, недела и како ништо да не било.
Има ли нешто функционално во државава? Еден ебан систем на остана чист, се е корумпирано и затупено. Најстрашно е што нема излез од ова лудило.

Не сакам ни да замислам како им е на фамилиите, ама сите оние што не доведоа до ова, парите нека си ги дадат за лекови на најмилото. Од ВМРО, ДПМНЕ, МВР, ОЈО МОЈО, и сите можни функционерски столици у гз нека се ебат.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.017
Поени од реакции
1.699
Бог да ги прости сите. Секој коментар е излишен. Дупка сме, да не' чува Господ, се друго е за три дена.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.090
Поени од реакции
117.228
ДНК заедно со цела екипа, организаторот и сопственикот на оваа шупа 20 години во затвор, заедно со сите одговорни во инспекции во Кочани. А Тошковски и Стојанче оставки.
Би те газел како пикавец.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.403
Поени од реакции
47.322
Ок и мене ДНК не ми се најомилените ама каква врска има ова со нив?
Зашто они во затвор?
Moze da ima osnova za odgovornost i kaj toj sto nastapuva, bina mina sto da ima kako da ima i slicno. Sigurno ke bidat opfateni od istragata i oni a dali se krivi za nesto ili ne glupo e sea da se pisuva.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.991
Поени од реакции
15.612
Чекјате бе луѓе со одговорностиве… дај нека се најдат децава да се види што како да се помогне па после барајте одговорност ебаве одма трчате на трмава да апсите

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.328
Поени од реакции
10.584
Moze da ima osnova za odgovornost i kaj toj sto nastapuva, bina mina sto da ima kako da ima i slicno. Sigurno ke bidat opfateni od istragata i oni .
Сигурно имаат менаџер што ги брка тие ствари или фирма. Аматерски е они сами да го праат тоа, а уште поглупо е да одговараат за истото. И нема проблем со пиротехниката, има проблем со техничката исправност на објектот и намената.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.237
Поени од реакции
3.306
ДНК заедно со цела екипа, организаторот и сопственикот на оваа шупа 20 години во затвор, заедно со сите одговорни во инспекции во Кочани. А Тошковски и Стојанче оставки.
Што е крива ДНК за ова?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.605
Поени од реакции
15.163
Ништо нема да научиме, знам што народ сме и што следува.

Шокот полека поминува и сега ќе западнеме во колективна хистерија, фрустрации, иритантен кризен менаџмент, политичко лешинарење...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.864
Поени од реакции
35.861
1. Lokalot nema prskalki za voda
2. Nema evakuacioni vrati
3. Nema redari koi evakuiraat
4. Dozvoleno nadminuvanje na kapacitetot na posetiteli
5. Pirotehnika
6. Dozvolen vlez na maloletnici

Tie sto go organiziraat ova treba da ne izlezat od zatvor
Тие што ги спроведуваат лицанците и ги даваат дозволите за работа, треба веднаш бесење на бандери па без разлика од која партија се. А ако после ова надлежните не направат ревизија и инспекции на постоечките вакви објекти, тогаш не знам што да кажам.

Нека почиваат во мир починатите.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.606
Поени од реакции
43.597
ако пиротехникава е на днк како што рече Ригил, крајно несовесно од нив, знаејќи колку прска тоа нагоре и колкава е дискотекава.

Kajgana Shop

На врв Bottom