McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.993
- Поени од реакции
- 15.642
@Ернесто ЧЕ Гевара ти си од кочани добро си твои блиски?
Море ќе ти ебам семката кенгурска, како лоботомирани сте бранејки ги нашиве партии како они да не се корумпирани до даска.дај бе носи се у триста пичке материне, ти ебам куртон шарен
Би ти рекол да го избришеш постов. Што помалку нека се вртат сликиве.Експлицитни слики во спојлер, гледајте ги на ваш ризик.
Се извинувам.Би ти рекол да го избришеш постов. Што помалку нека се вртат сликиве.
Да тргнеме од нас, ние за најситна работа за која обично се чека ден-два бараме ургенции за да се заврши побрзо, а државава е трула и труе 30+ години, ова е само производ на гнилежот кој се насобрал.Верувај цела држава функционира на системот "ургенција" и да му се помогне и реши барањето, предметот на некој хоштаплер со порше џип кој преку ноќ стигнал до пари и станал газда.
Треба да се уапси сопственикот, тој што му помогнал да добие лиценца, сите тие кои се потпишале на документот за лиценцата итн. По кратка постапка доживотен затвор, и одма проверка по сите други дискотеки и ќе видите дека 100% од нив не исполнуваат основни услови за таков тип објекти ... и секаде со врски и ургенции добиле дозволи !!! Е сега тука зборуваме само за дискотеки, ама во глобала цела држава функционира вака, ургенција и врски !!!!
Да, овој случај, и малтене ова видео за користи по многу Американски фирми како дел од fire training. Кога го видов видеото од Кочани, се запрепастив каква сличност имаат, зашто и таму и таму е истата причина, пиротехника кај бендот.Језиво колку е сличен случајов
"Само јас ли да сум поштен и будала..."Да тргнеме од нас, ние за најситна работа за која обично се чека ден-два бараме ургенции за да се заврши побрзо, а државава е трула и труе 30+ години, ова е само производ на гнилежот кој се насобрал.
"Наше дете е, да не кршиме атер, ќе ни се најде некој ден""Само јас ли да сум поштен и будала..."
Ок и мене ДНК не ми се најомилените ама каква врска има ова со нив?ДНК заедно со цела екипа, организаторот и сопственикот на оваа шупа 20 години во затвор, заедно со сите одговорни во инспекции во Кочани. А Тошковски и Стојанче оставки.