Пиротехниката била од нив на трибина.Ок и мене ДНК не ми се најомилените ама каква врска има ова со нив?
Зашто они во затвор?
Батали...Ок и мене ДНК не ми се најомилените ама каква врска има ова со нив?
Зашто они во затвор?
Би те газел како пикавец.ДНК заедно со цела екипа, организаторот и сопственикот на оваа шупа 20 години во затвор, заедно со сите одговорни во инспекции во Кочани. А Тошковски и Стојанче оставки.
Moze da ima osnova za odgovornost i kaj toj sto nastapuva, bina mina sto da ima kako da ima i slicno. Sigurno ke bidat opfateni od istragata i oni a dali se krivi za nesto ili ne glupo e sea da se pisuva.Ок и мене ДНК не ми се најомилените ама каква врска има ова со нив?
Зашто они во затвор?
Дојди ајде.Би те газел како пикавец.
Сигурно имаат менаџер што ги брка тие ствари или фирма. Аматерски е они сами да го праат тоа, а уште поглупо е да одговараат за истото. И нема проблем со пиротехниката, има проблем со техничката исправност на објектот и намената.Moze da ima osnova za odgovornost i kaj toj sto nastapuva, bina mina sto da ima kako da ima i slicno. Sigurno ke bidat opfateni od istragata i oni .
Што е крива ДНК за ова?ДНК заедно со цела екипа, организаторот и сопственикот на оваа шупа 20 години во затвор, заедно со сите одговорни во инспекции во Кочани. А Тошковски и Стојанче оставки.
Тие што ги спроведуваат лицанците и ги даваат дозволите за работа, треба веднаш бесење на бандери па без разлика од која партија се. А ако после ова надлежните не направат ревизија и инспекции на постоечките вакви објекти, тогаш не знам што да кажам.1. Lokalot nema prskalki za voda
2. Nema evakuacioni vrati
3. Nema redari koi evakuiraat
4. Dozvoleno nadminuvanje na kapacitetot na posetiteli
5. Pirotehnika
6. Dozvolen vlez na maloletnici
Tie sto go organiziraat ova treba da ne izlezat od zatvor