- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.414
- Поени од реакции
- 10.825
Абе кај ти текнуваат овие фори, се удавив од смеење да си ебеш векот.Кур те боли. Битно вие имате секоја сезона сигурица 3 бода со Болоња.
Ние другите ќе се мучиме.
Абе кај ти текнуваат овие фори, се удавив од смеење да си ебеш векот.Кур те боли. Битно вие имате секоја сезона сигурица 3 бода со Болоња.
Ние другите ќе се мучиме.
daАбе кај ти текнуваат овие фори, се удавив од смеење да си ебеш векот.
Следната против Интер ќе победат сигурно...Интер делуваат престарени,истошени,исцрпени...буквално одат по теренот.Atalanta doma posleden pat tepale 22ri dekemvri, od togas do denes
Atalanta-Juve 1-1
Atalanta-Napoli 2-3
Atalanta-Torino 1-1
Atalanta-Bologna 0-1 (Coppa Italia)
Atalanta-Cagliari 0-0
Atalanta-Club Brugge 2-3 (Champions)
Atalanta-Venice 0-0.
Абе кај си ти легендоСледната против Интер ќе победат сигурно...Интер делуваат престарени,истошени,исцрпени...буквално одат по теренот.
Па прв е бро, отвори табела хехеАбе Наполи ќе ги тепаа со Билинг и Нгонге за малце.
Аииии Инзаги јакиот!!!
Хехе, ќе видиме сега кога ќе згусти рсспоредот.Па прв е бро, отвори табела хехе
Ме боли кур кој е тој Нгонге, да му ебам корен и комшилук. Ме изнервира Инзаги со измената Бастони-Де Фрај, наместо да го извади Ачерби кој едвај дишеше од 60та минута.Хехе, ќе видиме сега кога ќе згусти рсспоредот.
Него кој курац е овој Нгонге???
Со Билинг и Гилмур се држи Конте при врвот, мора да му се одаде почит. Наполи немаат тим ни за топ 6.
Абе ќути Ачерби е злато за корнери+, никад не ме изневерил, сам си ги лупа.Ме боли кур кој е тој Нгонге, да му ебам корен и комшилук. Ме изнервира Инзаги со измената Бастони-Де Фрај, наместо да го извади Ачерби кој едвај дишеше од 60та минута.
Zadure Juve so pobeda go fakja prikucokot kon vrvot..