MakeLOVEnoTwar

art, peace
Локација
Битола
Пол
Машко

Потпис

Отвори го срцето: Во него нека влегува сета љубовна универзумот и истовремено нека извира од него - кон сите и кон се’ :)
во случај да го сака некој банеров http://i.imgur.com/r2RHe.png

Трофеи

  1. 15

    Куќата части

    Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
  2. 20

    Форум легенда!

    Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
  3. 10

    Им се допаѓам!

    Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
  4. 15

    Годишнина

    На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
  5. 10

    Несопирлив!

    Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
  6. 7

    Среќна седмица!

    Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
  7. 2

    На некој му се допаѓате

    На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
  8. 5

    Зависник

    30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
  9. 1

    Прва порака

    Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom