Recent Content by Andemona

 1. Andemona

  Wizz Air летови од/до Македонија

  Можеби веќе има напишано но неможев да најдам па ни сакала да прашам дали некаде има торби да се продаваат со димензии пропишани за рачен багаж ?
 2. Andemona

  Монтажни куќи

  Се јавивме не го прават тоа само тие од кај нив што ке ги купиш иначе не :(
 3. Andemona

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Дали некој има контакт од човек или фирма што врши демонтажа и монтажа на монтажни бараки?Цел интернет го пребарав ништо нема :(
 4. Andemona

  Монтажни куќи

  Дали некој има контакт од цовек или фирма што врши демонтажа и монтажа на монтажни бараки?
 5. Andemona

  Струмица

  Здраво ке ги замолам сите што имаат информација за некој магацин на големо за играчки во струмица да ми помогне барав на нет ама неможам да најдам никаква информација:(
 6. Andemona

  ЈСП - случки, прашања, дискусии

  Дали можеби некој знае дали има автобус кој што оди накај Јонсон метти во Бунарџик --- надополнето: 9 јануари 2014 во 16:22 --- Дали можеби некој знае дали има автобус кој што оди накај Јонсон метти во Бунарџик
 7. Andemona

  ЈСП - случки, прашања, дискусии

  Дали можеби некој знае дали има автобус кој што оди накај Јонсон метти во Бунарџик
 8. Andemona

  Вашите нокти

 9. Andemona

  Вашите нокти

  :love:
 10. Andemona

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Ке ве замолам за совет.Пред 4 дена земав кученце(мешавина од пинч)и проблемот е дека куценцето има 3 месеци и првиот ден кога го земавме нормално се измочка натака-навака по паркетот но утредента земав пелена и тој ден цело време си се мочкаше на пеленката,е третиот ден дојде жената што ни го...
 11. Andemona

  Вашите нокти

  :love:
 12. Andemona

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  Дали некој бил на Паг?Лесно се наога смештај?
 13. Andemona

  Неколку дена во Грција

  извини да те прашам неколку странии наназад имаш понудено број за сместуванје во калитеа може ли ако не ти е тешко да ми го пишеш и колку е од вечер?И да те замолам да ми кажес дали има лидл во близина на калитеа
 14. Andemona

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  најдов супер цени за калитеа преку една супер страна за изнајмуванје на краците,ако има некој што иде натака накај 20-21 август има уште две слободни места во кола слободно нека ми пише
На врв Bottom