И тоа како...Пред се играта на Пелегрини..Некој што ја гледа Рома - Хелас да каже дали има разлика во играта на Рома со Де Роси од таа со Мурињо?
Да не цитирам само, читав и претходните страни. Никој не тврди дека Рома има тим за Скудето, или бар тесна борба за истото, ама дајте бе луѓе намалете малце со потценувања. Еве искрено ме интересира, во што имаат Лацио, Фиорентина и Болоња подобри тимови од Рома, па да се пред нив на табела?Чекај чекај, ова е моментален шок резултат, нов тренер, мотивација, елан… за месец дена пак ќе збориме овде колку боси играчи има Рома и дека Пеп Гвардиола не ги оправа моментално.
Реално Рома има тим за во топ 4...Да не цитирам само, читав и претходните страни. Никој не тврди дека Рома има тим за Скудето, или бар тесна борба за истото, ама дајте бе луѓе намалете малце со потценувања. Еве искрено ме интересира, во што имаат Лацио, Фиорентина и Болоња подобри тимови од Рома, па да се пред нив на табела?
Во две работи:Да не цитирам само, читав и претходните страни. Никој не тврди дека Рома има тим за Скудето, или бар тесна борба за истото, ама дајте бе луѓе намалете малце со потценувања. Еве искрено ме интересира, во што имаат Лацио, Фиорентина и Болоња подобри тимови од Рома, па да се пред нив на табела?
Што се деси со Мењон бе? Расизам?