Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Do natprevarot so Inter imame lesen raspored, odnosno Sasuolo doma, Leče gosti i Empoli doma.. Mora site da se dobijat za da se izvrsi pritisok vrz Inter.. oni imaat tezok raspored i zgusnat, igraat superkup so lazio pa so viola pa so roma pa so nas pa so Atletiko vo liga na sampioni.. Mora da si ja zavrsime nie rabotata so 3 pobedi i mislam deka sami ke se sjebat inter (ko i uvek vo vtora polusezona) i ke go prevzememe vrvot..

@Scirea не се мурти, очигледно работат чим не негира :)

се надевам дека ќе го потпишат :)

Пред мечот нешто ми се заврте во глава дека Милик ќе даде 3 или дури 4 гола... Онака рандом мисла :toe:

Vaka ili onaka Juventus gi trgna starcite od ekipa. Ima sveza krv. Alex Sandro letoska da si zamine i super ke e. So ovie igraci timot vekje ja ima bazata za da dominira vo naredni 5-6 godini. Sekako golem del od igracite se mladi, nivnite najdobri partii doprva sleduvaat.

Пробувам нешто со Инстаграмов затоа го поставувам видеово, не ради тоа што ми е убав Глобилов...

Allegri's name може да биде и на Валентина...сигурно пееле за нејзе
Море остај остај да не Велиш Валентина само за да покриеш нешто...

Море остај остај да не Велиш Валентина само за да покриеш нешто...

Ме фати признавам, затрескан сум во крцкалчево... Види ја бе цуце :X3::love: неверство би и простил жими се.

IMG_20240112_111501.jpg

IMG_20240112_111528.jpg

IMG_20240112_111548.jpg

Директорот на Удинезе...

Ајде нека го купат Самарџиќ, ќе треба освежување на средината малце во вториов дел од сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom