- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 764
- Поени од реакции
- 2.379
ЕликсирИ кај може да се најде парфемов? По фри-шопови го има?
edit: а богами и како што гледам по нет прескап ми е..
ЕликсирИ кај може да се најде парфемов? По фри-шопови го има?
Armaf Club de nuit во Шатци 3300ден 105млИ кај може да се најде парфемов? По фри-шопови го има?
2890 vo fragrance.mkArmaf Club de nuit во Шатци 3300ден 105мл
И јас кога бев тинејџер користев Глечер. Сега скоро на стара слава решив да пробам пак и не ми е јасно што сум видел тогаш во парфемот. Поужасно нешто не сум ставил на мене со години! Мириса на сјај за садови од лимон. Земи попрскај се со Фери од лимон - ист ефект ќе добиеш.А инаку предолго користев глечер од плавиот. Не дека нешто екстра ми беше, туку онака повеќе навика и цена.
Мои топ 3 од тие (малкуте) што сум ги пробал: Bleu de Chanel, Acqua di Gio Giorgio Armani, Armani Code. Мислам дека сите три ќе ти се допаднат, по тоа што го напиша.Би сакал да влезам во парфимерија, а да не бидам марсовец и продавачката да ме убеди во нешто откога ќе измешам 10 различни мириси.
Затоа и побарав сугестија. Да знам неколку парфеми како препорака. Да ги мириснам, и сам да одлучам што највеќе ми се допаѓа.
Фала ти за твојата сугестија во секој случај.
Само јас знам зоштоИ јас кога бев тинејџер користев Глечер. Сега скоро на стара слава решив да пробам пак и не ми е јасно што сум видел тогаш во парфемот. Поужасно нешто не сум ставил на мене со години! Мириса на сјај за садови од лимон.
И во дм е таа цена па ако не му се порачува онлајн на @PticaSelica ете му можност плус да бжвиди дали ке му се свиѓа2890 vo fragrance.mk
Имаше на времето еден мислам oud wood се викаше со бордо капаче беше, тој им беше врв ама престанаа со продажба одамнаИнаку, кога сме кај Oriflame, ги имам пробано скоро сите парфеми кои ги имаат последниве години, поседувам можеби една половина од нив (повеќето добиени, зашто ги даваат по смешни цени од 250-350 денари за да добиеш бесплатна достава на нарачките, која инаку би чинела 180 денари, значи парфемот го плаќаш за некои 100 денари максимум). Има неколку кои се ОК, ако е некој заинтересиран можам да му дадам мое мислење, но проблемот со сите (освен еден) е слабата проекција и малата трајност (до некаде и разбирливо, зашто повеќето се тоалетни води, мислам дека само 2 или 3 се парфеми). Тој еден е Eclat Style Perfume. Пред да го купам него никогаш не сум користел таков, leathery парфем, па ми беше екстремно тежок и ме болеше главата од него. Но сега не можам да му одолеам. Се навикнав и на мирисот, и на јачината, и навистина е многу траен - и по цели денови можам да го осетам на облеката, иако никогаш не прскам директно на облека. Сега проблемот е што на другите наоколу им задавам главоболки од него, па затоа не го носам многу често.
Ова е парфемот:
Прегледај го приврзокот 403409
Тој е Овој единствено вредешеDeep Woods, тој го барам со години, или нешто налик него. Нема, за жал. Ми рекоа наводно Cartier Declaration бил сличен, ама врска нема.
Прегледај го приврзокот 403410
Се согласувам. Овој им беше предобар, а плус имаа и уште еден што им беше супер ама престанаа да го продаваат. Нешто “for him” му беше името, не се сеќавам…Deep Woods, тој го барам со години, или нешто налик него. Нема, за жал. Ми рекоа наводно Cartier Declaration бил сличен, ама врска нема.
Прегледај го приврзокот 403410
Го има во fabu во City Mall. Во ниедна друга парфимерија во мк нема од Chanel.И кај може да се најде парфемов? По фри-шопови го има?
Eclat for Men. Овој:Се согласувам. Овој им беше предобар, а плус имаа и уште еден што им беше супер ама престанаа да го продаваат. Нешто “for him” му беше името, не се сеќавам…
Direktno od nivnata web strana mozes da poracas so besplatna dostava ili preku socijalni mrezi?Инаку, кога сме кај Oriflame, ги имам пробано скоро сите парфеми кои ги имаат последниве години, поседувам можеби една половина од нив (повеќето добиени, зашто ги даваат по смешни цени од 250-350 денари за да добиеш бесплатна достава на нарачките, која инаку би чинела 180 денари, значи парфемот го плаќаш за некои 100 денари максимум). Има неколку кои се ОК, ако е некој заинтересиран можам да му дадам мое мислење, но проблемот со сите (освен еден) е слабата проекција и малата трајност (до некаде и разбирливо, зашто повеќето се тоалетни води, мислам дека само 2 или 3 се парфеми). Тој еден е Eclat Style Perfume. Пред да го купам него никогаш не сум користел таков, leathery парфем, па ми беше екстремно тежок и ме болеше главата од него. Но сега не можам да му одолеам. Се навикнав и на мирисот, и на јачината, и навистина е многу траен - и по цели денови можам да го осетам на облеката, иако никогаш не прскам директно на облека. Сега проблемот е што на другите наоколу им задавам главоболки од него, па затоа не го носам многу често.
Ова е парфемот:
Прегледај го приврзокот 403409
Директно од нивната веб страна, ама треба да се имаш зачленето како бренд партнер. Мислам дека се плаќа некои 500-600 денари годишно, а бренд партнерите имаат дополнителни 20% попуст на се, дури и на производите кои се веќе на попуст.Direktno od nivnata web strana mozes da poracas so besplatna dostava ili preku socijalni mrezi?