Ова денес беше касапница, пресинг од двете екипи. Душа немаа после 80та минута. Многу е полесно кога имаш посед и ја контролираш играта и интензитетот...Не може бре празен гол да промашиш против Ливерпул, па што сака нека ти биде. Неусогласен ми делуваше тимот на терен денес, ко отсечени да беа. И што е со кондицијата ко Озил, до 60та попаѓани?
Ако не се донесе нешто зимоска бар за ротација, ќе попаѓаат до февруари со распоредот што претстои.
Боље ретро дрес да се земи на попустов. Баш топ изгледаат.Гостинските дресови на официјалната се на 40% попуст да знаете. Мене искрено не ми прават мерак, али некој ако му прават може да си испазари. Има работи до 50% попуст.
Јас џемпер ќе нарачам, има еден бордо со топчето везено на гради, 1000ка му доаѓа, доста културна цена.Боље ретро дрес да се земи на попустов. Баш топ изгледаат.
Има интересен мерч. Каде кажа... На маки не ставаш сега.
A kolku shippingЈас џемпер ќе нарачам, има еден бордо со топчето везено на гради, 1000ка му доаѓа, доста културна цена.
700 (10 фунти) за Мк , ништо (или ептен нешто ситно) ако имаш некој во Англија па на негова адреса да порачаш и да ти ги донесе на следно доаѓање. Засега за овие 2 начини сум чул кај нашинци.A kolku shipping
Пази да не ти пуштат со ДХЛ, кога порачував од Јунајтед пред некое време, за Македонија праќаат само со ДХЛ. Кога ќе земеш давачки, ова-она за нив, ќе фрлиш уште еден дрес да му ебам матер.700 (10 фунти) за Мк , ништо (или ептен нешто ситно) ако имаш некој во Англија па на негова адреса да порачаш и да ти ги донесе на следно доаѓање. Засега за овие 2 начини сум чул кај нашинци.