Исчезнати лица

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.602
Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Дајбоже. Јас мислам тешко.

Пс. Едно нешто не ми е јасно, имал многу време да избега, башка место да одел до Србија па Турција.., можел директно да отиде со авион или кола, сеедно каде планирал..зошто би ја правел другава рута не ми е јасно?!
Затоа што аеродромите се места каде што нема милиметар простор што не е под надзор и ќе бил детектиран милион %. Башка сега е период од годината кај што фаќаат снежни бури и често се одложуваат летови па може да заглави. Плус и по картата ќе го детектираат, пасошот, сеедно, милион начини има и авион за вакви работи е последна опција увек.

Член од
16 август 2018
Мислења
70
Поени од реакции
104
Две мозочни келии поврзи само. Дали Ердоган ќе губи политички поени за лице што ни 1000 луѓе нема соберено за да регистрира партија?

Ако не си запознаен, овој случај беше топ тема не само во Македонија, туку и цел Балкан вклучувајќи ја Турција.
Ти најверојатно си почнал да се едуцираш од кога си купил паметен телефон. Ами космосот не е во 10инчи бе момче.
Палчо поседува прислушувани материјали над милион , и тоа снимени со опрема купена директно од Израел кој пак е во конфликт со Турција.
Мислиш ли дека случајно ја одбрал турција?
" играта" е по опасна од тоа шо нас ни изгледа.

Инаку, да не ме разбереш погрешно, сакам шо по брзо да го екстрадираат во македонија.

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Последно уредено:

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.143
Поени од реакции
1.691
Ти најверојатно си почнал да се едуцираш од кога си купил паметен телефон. Ами космосот не е во 10инчи бе момче.
Палчо поседува прислушувани материјали над милион , и тоа снимени со опрема купена директно од Израел кој пак е во конфликт со Турција.
Мислиш ли дека случајно ја одбрал турција?
" играта" е по опасна од тоа шо нас ни изгледа.

Инаку, да не ме разбереш погрешно, сакам шо по брзо да го екстрадираат во македонија.
Палчо ако беше некој интелигентен криминалец ни трага ни глас немаше да му најдат, и сигурно немаше да се шета пеш како некој пес по автопати во Турција, и да прави такви очајни напред назад безвезни рути. Некако многу го излевелиравте наеднаш

Член од
7 февруари 2021
Мислења
295
Поени од реакции
859
Рутата не значи дека ја избрале во паника, можно е планот да бил да се киднапира и да се носи во Бразда каде што Палчо има викендица (поправете ме ако грешам) па од тука да се бара откуп. Сплет на околности - Вања е мртва.

Член од
7 февруари 2021
Мислења
295
Поени од реакции
859
Член од
7 декември 2023
Мислења
32
Поени од реакции
48
Рутата не значи дека ја избрале во паника, можно е планот да бил да се киднапира и да се носи во Бразда каде што Палчо има викендица (поправете ме ако грешам) па од тука да се бара откуп. Сплет на околности - Вања е мртва.
има семејна куќа не знам за викендица, а и да е викендица сигурно има луѓе наоколу не би можеле да ја изнесат без никој да не види, според мене е убиена од одмазда и таму закопана просто и едноставно

Член од
5 септември 2021
Мислења
30
Поени од реакции
176
Ги изгледав првите ~15-20 мин и човеков се согласува дека ова се убиците, проблемот го гледа во типот на пријава, тезата е дека неможе да се окарактеризира делото како “користољубие” ако единствено покритие се исказите на соучесниците а нема опипливи докази (пример да се јават и бараат пари) и според него пријавата требало да биде “егзекуција” поради начинот и брзината на извршување. Во ред, обвинителството не изнесе материјални докази за овој дел па не сакам навивачки да заземам став и слепо да верувам.
Да повторам типот не оспорува дека ова се убиците.
Понатака почна да си гура ВМРО агенда и да проба да го изгори и инфомакс па исклучив. Да не бидам сватен погрешно, типците од инфомакс се психијатриски случај за себе, нешто налик на Саше Политико нит ги гледам нит ги читам… но ме нервира кога некој бутка своја агенда во случајов, како на пример овој Ленин. Одма им паѓа кредибилноста ако воопшто ја имале на нула.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.155
Поени од реакции
6.168
Прееска Момировски кажа дека според снимките од околните камери кои МВР ги избришало како доказ но овој успеал да направи копии Цитроенот бил 3 дена паркиран пред зградата а возилото се движело слободно по оние улици кои биле забранети за цивилни возила поради безбедносни мерки ради самитот.

Kajgana Shop

На врв Bottom