GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.732
- Поени од реакции
- 11.602
Со што ја чистеше бе брат? Со солна киселина?
Со што ја чистеше бе брат? Со солна киселина?
прочисти ја ти експертуСо што ја чистеше бе брат? Со солна киселина?
Затоа што аеродромите се места каде што нема милиметар простор што не е под надзор и ќе бил детектиран милион %. Башка сега е период од годината кај што фаќаат снежни бури и често се одложуваат летови па може да заглави. Плус и по картата ќе го детектираат, пасошот, сеедно, милион начини има и авион за вакви работи е последна опција увек.Дајбоже. Јас мислам тешко.
Пс. Едно нешто не ми е јасно, имал многу време да избега, башка место да одел до Србија па Турција.., можел директно да отиде со авион или кола, сеедно каде планирал..зошто би ја правел другава рута не ми е јасно?!
Ти најверојатно си почнал да се едуцираш од кога си купил паметен телефон. Ами космосот не е во 10инчи бе момче.Две мозочни келии поврзи само. Дали Ердоган ќе губи политички поени за лице што ни 1000 луѓе нема соберено за да регистрира партија?
Ако не си запознаен, овој случај беше топ тема не само во Македонија, туку и цел Балкан вклучувајќи ја Турција.
Палчо ако беше некој интелигентен криминалец ни трага ни глас немаше да му најдат, и сигурно немаше да се шета пеш како некој пес по автопати во Турција, и да прави такви очајни напред назад безвезни рути. Некако многу го излевелиравте наеднашТи најверојатно си почнал да се едуцираш од кога си купил паметен телефон. Ами космосот не е во 10инчи бе момче.
Палчо поседува прислушувани материјали над милион , и тоа снимени со опрема купена директно од Израел кој пак е во конфликт со Турција.
Мислиш ли дека случајно ја одбрал турција?
" играта" е по опасна од тоа шо нас ни изгледа.
Инаку, да не ме разбереш погрешно, сакам шо по брзо да го екстрадираат во македонија.
а тој до него кој е? Како бркови да имаЕве ти ја уште подобрена. Мене ми личи на каратистот
Прегледај го приврзокот 400314
Рутата не значи дека ја избрале во паника, можно е планот да бил да се киднапира и да се носи во Бразда каде што Палчо има викендица (поправете ме ако грешам) па од тука да се бара откуп. Сплет на околности - Вања е мртва.
Не може. Џабе е.
Од осоменичениве совозачот најмногу ми личи на Манев. Можно е тој + возачот во Цитроенот а како претходница Палчо +1
има семејна куќа не знам за викендица, а и да е викендица сигурно има луѓе наоколу не би можеле да ја изнесат без никој да не види, според мене е убиена од одмазда и таму закопана просто и едноставноРутата не значи дека ја избрале во паника, можно е планот да бил да се киднапира и да се носи во Бразда каде што Палчо има викендица (поправете ме ако грешам) па од тука да се бара откуп. Сплет на околности - Вања е мртва.
Ги изгледав првите ~15-20 мин и човеков се согласува дека ова се убиците, проблемот го гледа во типот на пријава, тезата е дека неможе да се окарактеризира делото како “користољубие” ако единствено покритие се исказите на соучесниците а нема опипливи докази (пример да се јават и бараат пари) и според него пријавата требало да биде “егзекуција” поради начинот и брзината на извршување. Во ред, обвинителството не изнесе материјални докази за овој дел па не сакам навивачки да заземам став и слепо да верувам.