Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
1. Kade mozam da kupam kotori od siroka plasticna folija //od tip nalik kako kujnskata// so koja bi go premotal mebelot kako bi go zacuval pri selenje?

2. Potrebeno mi e da kupam i da mi se isporaca krupen sljunjak //slicno kako sto ima na avto placevite// kako bi se pokrila zemja za edno parking mesto. Kade mozam da najdam?

Blagodaram

1. Kade mozam da kupam kotori od siroka plasticna folija //od tip nalik kako kujnskata// so koja bi go premotal mebelot kako bi go zacuval pri selenje?

2. Potrebeno mi e da kupam i da mi se isporaca krupen sljunjak //slicno kako sto ima na avto placevite// kako bi se pokrila zemja za edno parking mesto. Kade mozam da najdam?

Blagodaram
1. Toa sto go baras se vika strec folija. Pobaraj po net, Ima mnogu firmi
2. Vo stovariste kade se prodava pesok. Ke zemes od pokrupna granulacija, mislam bese 2-ka

1. Toa sto go baras se vika strec folija. Pobaraj po net, Ima mnogu firmi
2. Vo stovariste kade se prodava pesok. Ke zemes od pokrupna granulacija, mislam bese 2-ka
Blagodaram. Ke pobaram strec folija //ne go znaev pravilniot naziv//
Koe stovariste za pesok bi mi go preporacal vo Skopje?

Blagodaram. Ke pobaram strec folija //ne go znaev pravilniot naziv//
Koe stovariste za pesok bi mi go preporacal vo Skopje?

Blagodaram
Повели телефонски број од превозник кој ќе ти донесе песок тампон Стево 070747997 ,човекот е многу коректен

Повели телефонски број од превозник кој ќе ти донесе песок тампон Стево 070747997 ,човекот е многу коректен
Blagodaram mnogu

Ги има во Електроелемент, Меркур и тој тип на продавници.
Најевтино и најголем избор во Селопласт кај олимписки или Нодус после кванташки, што ти е поблиску.

Каде може да најдам некој што монтира шпиунка на влезна врата?

Каде може да најдам некој што монтира шпиунка на влезна врата?
Zemash bormashina i dupish dupka mislam 14-16mm beshe i gotovo za 5 minuti.
Jas sam si ja staviv i ne e samo shpiunka tuku kamera shto gleda nadvor i odnatre e displayot i po zhelba mozhi da ja aktivirash da slima pri dvizhenje!
Znaci i kako sigurnosna kamera raboti. Ja plativ edno 20-30€ od Aliexpress

1. Дали може да препорачате од каде во Скопје да купам плочест материјал по мерка за вграден плакар, исто така и каков вид на материјал.
2. Дали некои од фирмите што продават дрвени тавански скали нудат услуги за стеснување/проширување на отворот? Ако не, дали имате број од некој мајстор/столар што нуди овакви услуги.
2.1 Доколу некој од вас ставал тавански скали на отвор во бетонска плоча со отвор од нестандардни димензии, како сте ја решиле оваа проблематика без притоа да кршите делови од плочата.

Фала однапред.

1. Дали може да препорачате од каде во Скопје да купам плочест материјал по мерка за вграден плакар, исто така и каков вид на материјал.
2. Дали некои од фирмите што продават дрвени тавански скали нудат услуги за стеснување/проширување на отворот? Ако не, дали имате број од некој мајстор/столар што нуди овакви услуги.
2.1 Доколу некој од вас ставал тавански скали на отвор во бетонска плоча со отвор од нестандардни димензии, како сте ја решиле оваа проблематика без притоа да кршите делови од плочата.

Фала однапред.
1. Не знам што е плочест материјал, ама ако ти требаат делови за вграден плакар, има стоваришта што сечат по димензии и ги лепат со она нешто за да бидат мазни (кантирање ли се вика тоа, не знам). И бираш бои, димензии, дебелина на материјалот.
2. Ова и мене ме интересира за столарот. Инаку имам прашано, фирмите што ги продаваат тие скали, не работат местење на скалите, туку можеби можат да препорачаат мајстор. И толку.
2.1. Кај мене е исто нестандарден отвор за тавански скали, ама околу отворот се носечки греди за таванот, па е исто проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom