Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТукаKade moze da kupam najobicen termometar za soba?
1. Toa sto go baras se vika strec folija. Pobaraj po net, Ima mnogu firmi1. Kade mozam da kupam kotori od siroka plasticna folija //od tip nalik kako kujnskata// so koja bi go premotal mebelot kako bi go zacuval pri selenje?
2. Potrebeno mi e da kupam i da mi se isporaca krupen sljunjak //slicno kako sto ima na avto placevite// kako bi se pokrila zemja za edno parking mesto. Kade mozam da najdam?
Blagodaram
Blagodaram. Ke pobaram strec folija //ne go znaev pravilniot naziv//1. Toa sto go baras se vika strec folija. Pobaraj po net, Ima mnogu firmi
2. Vo stovariste kade se prodava pesok. Ke zemes od pokrupna granulacija, mislam bese 2-ka
Blagodaram. Ke pobaram strec folija //ne go znaev pravilniot naziv//
Koe stovariste za pesok bi mi go preporacal vo Skopje?
2. Potrebeno mi e da kupam i da mi se isporaca krupen sljunjak //slicno kako sto ima na avto placevite// kako bi se pokrila zemja za edno parking mesto. Kade mozam da najdam?1. Kade mozam da kupam kotori od siroka plasticna folija //od tip nalik kako kujnskata// so koja bi go premotal mebelot kako bi go zacuval pri selenje?
2. Potrebeno mi e da kupam i da mi se isporaca krupen sljunjak //slicno kako sto ima na avto placevite// kako bi se pokrila zemja za edno parking mesto. Kade mozam da najdam?
Blagodaram
Blagodaram mnogu2. Potrebeno mi e da kupam i da mi se isporaca krupen sljunjak //slicno kako sto ima na avto placevite// kako bi se pokrila zemja za edno parking mesto. Kade mozam da najdam?
Повели телефонски број од превозник кој ќе ти донесе песок тампон Стево 070747997 ,човекот е многу коректен
Ги има во Електроелемент, Меркур и тој тип на продавници.1. Kade mozam da kupam kotori od siroka plasticna folija //od tip nalik kako kujnskata// so koja bi go premotal mebelot kako bi go zacuval pri selenje?
Zemash bormashina i dupish dupka mislam 14-16mm beshe i gotovo za 5 minuti.Каде може да најдам некој што монтира шпиунка на влезна врата?
AliexpressПрепорачајте машки квалитетни паричници може и поскапи.
За кожни паричници Мона сигурно се квалитетни.Препорачајте машки квалитетни паричници може и поскапи.
1. Не знам што е плочест материјал, ама ако ти требаат делови за вграден плакар, има стоваришта што сечат по димензии и ги лепат со она нешто за да бидат мазни (кантирање ли се вика тоа, не знам). И бираш бои, димензии, дебелина на материјалот.1. Дали може да препорачате од каде во Скопје да купам плочест материјал по мерка за вграден плакар, исто така и каков вид на материјал.
2. Дали некои од фирмите што продават дрвени тавански скали нудат услуги за стеснување/проширување на отворот? Ако не, дали имате број од некој мајстор/столар што нуди овакви услуги.
2.1 Доколу некој од вас ставал тавански скали на отвор во бетонска плоча со отвор од нестандардни димензии, како сте ја решиле оваа проблематика без притоа да кршите делови од плочата.
Фала однапред.