Затоа е потребен класичен напаѓач од типот на Осмех ама за него тешко зимскиов преоден рок на лето е др прикаска кога ќе влези во последна година од договорот со Наполи па ќе можи да се донеси за стотина милиони. Зимава би идел по Влахович на 6 месечна позајмица би го пуштил и Парти ако треба во спротивен правец па ако се погоди не би ми сметало да се откупи на лето ако покажи тоа што се бара од класичен напаѓач.По Иван Тони не би сакал да идат иако го форсираат за брзо ќе полни 28 башка ми делува на старовременски напаѓач и не е тоа што ни треба во моментов.Ushte ne mi se veruva kolku ochajno ja zavrshi Nketiah kontrata 4 v 2...mu ja podade na golman samo. Chovekot ima 0 football IQ. Klasichen Poacher.
Имам точно нула очекувања за сезонава. Мислам дека и ЛШ групата ќе ја покакаат и ќе се вратат во ЛЕ. Требаше да се шири клупата, на крај излезе дури и пократка од лани, плус некој нов систем што не одговара на составот кој е на располагање.
Очекувам дебакл со јунајтед, освен ако не падне ран гол несакајќи, па после да се чува резултат цела утакмица. Не ми делуваат како да веруваат во оваа игра на Артета ниту играчите.