Пробај во конзола пиши engine_low_latency_sleep_after_client_tick true и види дали ќе ти го среди проблемотДали некој има проблем со блокирање на сред игра ? ми се дешава по 2-3 пати во партија да закочи на едно 10 секунди и после се пушта не можам да откријам од што е ...
Amd Ryzen 5 2600 3.40 ghz
32gb ram
xfx 580 4gb ddr5
ја игра комотно ама незнам шо мајка кочи така
Не помага...Пробај во конзола пиши engine_low_latency_sleep_after_client_tick true и види дали ќе ти го среди проблемот
со истиов гпу јас немам никаков проблемДали некој има проблем со блокирање на сред игра ? ми се дешава по 2-3 пати во партија да закочи на едно 10 секунди и после се пушта не можам да откријам од што е ...
Amd Ryzen 5 2600 3.40 ghz
32gb ram
xfx 580 4gb ddr5
ја игра комотно ама незнам шо мајка кочи така
Јас по првите 10 на 9.500, сега веќе 10к дојдов. Ајде кој игра да се поврземе, ми се врати љубовта од тинејџерствотоСе пука ли?
Периодов како залади, се активирав посериозно и конечно изгурав некако до 10к. Пробав фејсит ама таму е ептен хаос со ливери. Ретко се почнува од прв обид а и некако моменталниов систем Премиер на мечмејкинг ми е доста добар за разлика од оној на ЦСГО. Имаше и некои чудни моменти кога кине 500 за пораз а дава 100че за победа ама се средија периодов.
После првите 10 победи ми даде едвај 1.6к ело и се напнав ептен. Се кренав некако до 4к со многу нервози =) и заглавив одреден период таму помеѓу 4 и 5к. Ми тргна последниве неколку дена и вечерва 3/3 до 10к. Не знам што и колку е добар овој лвл во новиов систем, ама евидентна е разликата во миксовите за разлика од оние во 4-5-6к.
Прегледај го приврзокот 398677
Прегледај го приврзокот 398679
Здраво кантерџии
Едно прашање не знам дали е за тука ама не знам каде да прашам на форумот.
Од каде можам легално да ја спуштам 1.6 кантер во Европа, да не добијам некоја казна ? И јас ја играм одвреме навреме 2ката, ама сакам и да се потсетам на 1.6ката, ако е можно да ја спуштам од некаде, да не чекам враќање во Мк.
Поздрав
Најдобро ти е од стим, почекај малку за 9 дена почнува зимската распродажба и цената би требала да е 81 цент, евенутално 1,62 заедно со кондишн зеро во пакет. Верувам дека оваа опција ти е најдобра и најпаметна, најважно и без ризик, ако не ти се чекаат 9 дена можеш да ги чешлаш сајтовите за клучеви ако најдеш па ако успееш да најдеш.Здраво кантерџии
Едно прашање не знам дали е за тука ама не знам каде да прашам на форумот.
Од каде можам легално да ја спуштам 1.6 кантер во Европа, да не добијам некоја казна ? И јас ја играм одвреме навреме 2ката, ама сакам и да се потсетам на 1.6ката, ако е можно да ја спуштам од некаде, да не чекам враќање во Мк.
Поздрав