- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.389
- Поени од реакции
- 9.005
Си го шљакаат каурот глуп кај стигнат...

Ваму ќе се селиш?На крај-краева,дојде ли веќе до некое такво системско решение,пакување куферите во странство
“Религијата на мирот„ фатена на дело...чисто „онака„, за да бидат рабојќето јасни до очигледност.Ваму ќе се селиш?
Ќе се сели да, џабе е кај и да се преселиш ако не го смениш менталитетот на денешниот Македонец за кој пишував пред малку. Каде и да се преселиш секаде ќе најдеш Хасан или Мустафа кој ќе сака да те надвладее, на работна позиција, во зградата, во јавен превоз, поготво во западна Европа. Единствен јазик кој го разбира Хасан се знае кој е, ако не го зборуваш тој негов јазик, иднината е баш таква.Ваму ќе се селиш?
Епа ајде, одбери црква која сакаш, одбери име, јас ќе ти бидам кум. Сакаш Станиша по фамилијата на Скендербег?Toa би било супер, во ниту еден универзум не би бил против тоа.
Мислам дека Србољуб најмногу му одговара на Африм. Србољуб Пуновиќ.Епа ајде, одбери црква која сакаш, одбери име, јас ќе ти бидам кум. Сакаш Станиша по фамилијата на Скендербег?
Како втор предлог може и Радивоје да помине, бидејќи е неуморен радникМислам дека Србољуб најмногу му одговара на Африм. Србољуб Пуновиќ.
Лајк за аватарот. Може и командант шрапнели ама ќе те банираатМислам дека Србољуб најмногу му одговара на Африм. Србољуб Пуновиќ.
Не мислев лично јас, ја едвај се спасив од еден култ.Епа ајде, одбери црква која сакаш, одбери име, јас ќе ти бидам кум. Сакаш Станиша по фамилијата на Скендербег?
Дојди да те покрстиме да ја видиш светлитната на Бог Исус Христос.Не мислев лично јас, ја едвај се спасив од еден култ.
Ако мора албанците да веруваат во виша сила пре би сакал да се христијани.
Вахабистичка институција вие легализиравте во Македонија, не американците.^^ Џамиите не се градат со амерички, туку со вахабистички пари. Само за тоа после некој ќе си побара и нешто за возврат... А и да не побара, доволно е што ќе гледаат да ви ги воведат моментите кои се нивни вредности: шеријат и јавно тепање за слушање музика, па тек ако те види некој дека си мавнал виски во кафич...
Докажана пракса низ вековите. Не ја практикуваат затоа што е бесмислена туку затоа што функционира.
Ако ти можеш да објасниш зошто морате да градите крстови насекаде, да ви виси на врат, кај огледалото кај шофершајбата, у ѕид на соба...Сега уште да објасниш зошто вокалните способности на оџата мора да идат преку разглас од миљон децибели... Пошто ни тоа не е заради религиозни или „културни“ причини.
Следно ќе почнете да се молите на улици, не дека немате џамии туку за да ве гледаат.
Против вахабизам вие муслиманите требаше да се борите. Ама чутите пуно и сега каурот е крив.Вахабистичка институција вие легализиравте во Македонија, не американците.
Реално вам никогаш не ви пречија џамиите, затоа никогаш не сте протестирале против изградба на џамија било на црно било на бело. Се знае против што протестирате вие.