- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.692
Ја па после пуштив Лацио - Рома да гледам. Еве уште ме болат очите.Минута молк за сите што ја пропуштија утакмицава.
Ја па после пуштив Лацио - Рома да гледам. Еве уште ме болат очите.Минута молк за сите што ја пропуштија утакмицава.
Така треба нека испаднат конечно.EXCL: Everton set to receive -12 Points deduction by the end of this week due to a breach of financial fair play. Commissioners have decided. Everton will be bottom of the PL with 2 points. #EFC
Нема да испаднат. Него, смешка од одлука. Никој не им е крив на Евертон што немаат 137 адвокати.Така треба нека испаднат конечно.
Заслужуваат да испаднат, се вадат 2 сезони по ред во последни кола. Оваа сезона со тројката од Чемпионшип која влезе и минус 20 да им одземат ќе останат во лига. Затоа и најдобро за нив е оваа сезона да ги казнат.Нема да испаднат. Него, смешка од одлука. Никој не им е крив на Евертон што немаат 137 адвокати.
2/3 мнозинство ваљда.Друго нешто не ми е јасно. Ако се 20 екипи, зошто треба 14 да гласаат за, како нешто би се усвоило?
13 екипи гласале против, од 20, но требало 14. Баш ме интересира кои 7 екипи гласале за.
NEW: The seven clubs that blocked ban on signing loan players from partner teams were (according to sources) Newcastle, Sheff Utd, Man City, Chelsea, Everton, Wolves, Forest.Друго нешто не ми е јасно. Ако се 20 екипи, зошто треба 14 да гласаат за, како нешто би се усвоило?
13 екипи гласале против, од 20, но требало 14. Баш ме интересира кои 7 екипи гласале за.