Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.792
Поени од реакции
4.321
Предобра утакмица, без пимплање и држење посед, тоа е фудбал.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.337
Dosta interesna utakmica za gleanje.
City prv put sezonava gi gleam i nekako cudno za niv tolku golovi da primat u edna utakmica. Realno Chelsea imase dosta izgledni sansi za uste nekoj gol da dade i toa dosta lesno doagaja u takva sitaucia.
Vtoriot penal mi beshe cist, prviot zavisi od sudijata, ali ona so zoltine si nema blage veze, apsolutno da go prasas koj mu e kriteriumot za zolt sigurno ne znae ni samiot.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.865
Поени од реакции
2.845
Една од подобрите утакмици во ПЛ во последно време, секоја чест за двете екипи.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.095
Поени од реакции
25.103
Циркуз од лига. Секое коло е поскандалозно од претходното. Сите се оштетени, никој не е поштеден. Се надевам дека некој друг ќе им го преземе приматот, не заслужуваат да се нарекуваат во суперлативи.
Вошки смрдени.
Мала корекција, сите се оштетени освен Сити.
Барем јас не памтам ситуација, можно е да имало.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мала корекција, сите се оштетени освен Сити.
Барем јас не памтам ситуација, можно е да имало.
Сакав ова да го напишам, за денес, ама ќе беше демек ми кисели грозјето.
Тејлор освен што е ужасен вообичаено, има и историја против Челзи. Ајде, судењето е лошо. Само, пичка му материна, ај нешто и против Сити досуди. Очигледни фаули не досуди против нив. Вокер игра со рака на 18 метри, ништо. А тој е тука.
Во ред, Сити е првак и секако за првакот може да влечеш понекогаш, но треба усул малку.

Како и да е, им е гајле. Ќе го молзат од ПЛ сега овој меч. За промоција, најдобра лига, најзабавна, возбудлива, пресврти, чуда. Тоа што е корумпирана, нема врска.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.716
Поени од реакции
9.546
Сакав ова да го напишам, за денес, ама ќе беше демек ми кисели грозјето.
Тејлор освен што е ужасен вообичаено, има и историја против Челзи. Ајде, судењето е лошо. Само, пичка му материна, ај нешто и против Сити досуди. Очигледни фаули не досуди против нив. Вокер игра со рака на 18 метри, ништо. А тој е тука.
Во ред, Сити е првак и секако за првакот може да влечеш понекогаш, но треба усул малку.

Како и да е, им е гајле. Ќе го молзат од ПЛ сега овој меч. За промоција, најдобра лига, најзабавна, возбудлива, пресврти, чуда. Тоа што е корумпирана, нема врска.
Кажи ми една лига од топ 5 што не е корумпирана...

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Кажи ми една лига од топ 5 што не е корумпирана...
Ќе ти кажам четири од пет кои се помалку корумпирани.
А истите тие четири, многу важно, не се нарекуваат себеси најдобри.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.545
Поени од реакции
66.133
Ентони Тејлор, најверојатно по казна, свири во Чемпионшип. Ја би го спуштил уште едно ниво подолу.

Треба со секоја грешка се подолу и подолу да одат, па макар суделе во Англија 7 на крај. Страшно е како не можат да го обучат. Нека го враќаат Клатенбург како знаат и умеат, ова е невиден очај.

Како може да му го дадеш дерби натпреварот на колото, на судија кој по грешка суди во лига подолу, каде што пак прави кардинална грешка?

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.716
Поени од реакции
9.546
Ќе ти кажам четири од пет кои се помалку корумпирани.
А истите тие четири, многу важно, не се нарекуваат себеси најдобри.
Помалку или повеќе сепак корумпирани се, ама за ова со Премиер Лига си во право, далеку од најдобра лига е.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.606
Поени од реакции
2.224
Многу се плука по Стерлинг, а сезонава со Палмер заедно се најдобри поединци на Челзи и тоа на секој натпревар. Треба почесто да пазарат од кај нив :sneaky::sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom