Уште да моеше Ентони Тејлор да ја пропушти.Минута молк за сите што ја пропуштија утакмицава.
Уште да моеше Ентони Тејлор да ја пропушти.Минута молк за сите што ја пропуштија утакмицава.
Пенал ви даде пред да, свири шо повеќе сакаш?Уште да моеше Ентони Тејлор да ја пропушти.
Стварно, 50-50 беше стартот врз Броја, можеше и да не го свири.Пенал ви даде пред да, свири шо повеќе сакаш?
Мала корекција, сите се оштетени освен Сити.Циркуз од лига. Секое коло е поскандалозно од претходното. Сите се оштетени, никој не е поштеден. Се надевам дека некој друг ќе им го преземе приматот, не заслужуваат да се нарекуваат во суперлативи.
Вошки смрдени.
Сакав ова да го напишам, за денес, ама ќе беше демек ми кисели грозјето.Мала корекција, сите се оштетени освен Сити.
Барем јас не памтам ситуација, можно е да имало.
Кажи ми една лига од топ 5 што не е корумпирана...Сакав ова да го напишам, за денес, ама ќе беше демек ми кисели грозјето.
Тејлор освен што е ужасен вообичаено, има и историја против Челзи. Ајде, судењето е лошо. Само, пичка му материна, ај нешто и против Сити досуди. Очигледни фаули не досуди против нив. Вокер игра со рака на 18 метри, ништо. А тој е тука.
Во ред, Сити е првак и секако за првакот може да влечеш понекогаш, но треба усул малку.
Како и да е, им е гајле. Ќе го молзат од ПЛ сега овој меч. За промоција, најдобра лига, најзабавна, возбудлива, пресврти, чуда. Тоа што е корумпирана, нема врска.
Ќе ти кажам четири од пет кои се помалку корумпирани.Кажи ми една лига од топ 5 што не е корумпирана...
Треба со секоја грешка се подолу и подолу да одат, па макар суделе во Англија 7 на крај. Страшно е како не можат да го обучат. Нека го враќаат Клатенбург како знаат и умеат, ова е невиден очај.Ентони Тејлор, најверојатно по казна, свири во Чемпионшип. Ја би го спуштил уште едно ниво подолу.
Помалку или повеќе сепак корумпирани се, ама за ова со Премиер Лига си во право, далеку од најдобра лига е.Ќе ти кажам четири од пет кои се помалку корумпирани.
А истите тие четири, многу важно, не се нарекуваат себеси најдобри.