- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.707
- Поени од реакции
- 7.612
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лепи, ај не се триплирај, си нашол најекономично мушмули, ти од 3 клими најглупата ке ја одберешЗдраво друштво.
Дајте предлог за најдобра и најекономична клима.
Треба да топли 30м2 со целосна внатрешна и надворешна изолација, пвц прозори и јужна страна. Значи топла соба.
Разгледував парапетни vivax, c&h, грее амбер плус..
Како најекономична ја најдов Hisense energy pro plus..
Крајно безобразен и некултурен си. Јас побарав мислење, а не некој да се прај к иполЛепи, ај не се триплирај, си нашол најекономично мушмули, ти од 3 клими најглупата ке ја одбереш
За Економични ѓто ти си нашол постојат Енергетски класи,,,а баш твое мислење со 3 поста овде не ни е потребно да не учи
За Нови Дечки зачленети пред 5дена што упагаат со заклучоци кои се АПЛА маркетинг, со никакви познавања упагјаат со глупи изјави...дојави по Вибер пратено само да се пише нешто....а немаш појма ни што пишува у тоа дали е греалка дали е вентилатор....Да таков сум со такви да не сакаш цвеќе?Крајно безобразен и некултурен си. Јас побарав мислење, а не некој да се прај к ипол
Нека заврши овде конверзацијава со тебе. Доколку некој друг може да помгни околу изборот нека пиши.За Нови Дечки зачленети пред 5дена што упагаат со заклучоци кои се АПЛА маркетинг, дојави по Вибер пратено само да се пише нешто....а немаш појма....Да таков сум со такви да не сакаш цвеќе?
Пулар18 ке му понудам за 39.999, и појака и поефикасна од Хаиеров ...ама и 100евра поефтина од Хајеров од 46.999
Прегледај го приврзокот 397240
Прегледај го приврзокот 397241
Бараше некој Еуровент за Пулар....еве му го

Hisense ne se losi klimi, za drugite tri spomnati nemam licno iskustvo, a se naodjaat mislenja razni, od zadovolitelni do losi.Здраво друштво.
Треба да топли 30м2 со целосна внатрешна и надворешна изолација, пвц прозори и јужна страна. Значи топла соба.
Eve mojava vo 40m2 na 8C raboti so 430W bez da isklučuva i sega treba da zaklučam deka HAIER = TOSHIBA deka 400E = 1200E?Zami sli si sega mojava odrzava vo 40m2 na nadvoresna 8c so 22c vnatresna so 400w od steker,a cisto sujam deka ima pogolemi toplotni gubitoci po m2 od mojot prostor,a negovot prostor e mslam 32m2.
Inače TAHIKARDIJA e zabrzan ritam na srceto, vo pisanieto pogore treba da ti stoi ARITMIJA što e baš taman paralela.....COP moze da izmeri samo so fiksen fan na bilo koja temperatura,dokolku klimatizerot nema tahikardicni osciliranja,i da si ja drzi fiksno IMPUTE dokolku ima dobra elektronika.
Pa po se izgleda deka e i najdobra, ako ne ti e skapo zemaj slobodno HISENSE-ot.Здраво друштво.
Ти не знаеш, ама ја знам!
На мој другар му продадоа Грее Амбер 7ца за 30 квадрата!
Битно он е среќен, на попуст 90 и кусур ја купи плус монтажа!
Ама тоа е.. кој како ќе го начекате…
Бараше некој Еуровент за Пулар....еве му го
Здраво друштво.
Pa po se izgleda deka e i najdobra, ako ne ti e skapo zemaj slobodno HISENSE-ot.
Буџетот е околу 50000 ден
Искрено ни јас не знам, затоа побарав мислење. Немам слушнато некој да се пожала од парапетна во однос на затоплување, но не знам како се со потрошувачка.Сплит или парапетна бараш? Погоре не те разбрав.
Ако бараш најдобра и најекономична тогаш разгледувај јапонски брендови.Здраво друштво.