Фудбалски вести

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.514
Поени од реакции
26.163
Сите награди, одличја и титули што ги освои Халанд не се доволни за да се споредат со едно светско првенство и една титула у фармерска лига. Затоа Халанд исто како и Левандовски освоија некои небитни измислени награди.
После освоено светско Меси е втор играч после Канаваро што значи дека не е мерило ни светското за постигнат врвен резултат ама ваљда купот со Интер Мајами е тоа што ја одлучи трката.
Него што вика Златко не е можно најдобриот до сега да се испрати во пензија без светско и без уште една златна топка. Медиумската пропаганда тука 50% си ја завршила работата.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.483
Поени од реакции
18.749
Катастрофа сезона со ПСЖ. Освоено светско првенство на кое и немаше којзнае шо покажано.

Халанд монструм сезона со Сити, сите мрежи ги сокина, тројна круна.

Ест дека сум фан на Реал али оваа година балон де оро е балон де курац.
Којзнае ти шо светско си гледал.
7 гола и 4 асистенции шо да покажи поќе јас не знам.
На секој натпревар или гол или асистенција имаше.
Не се заебавајте бе луѓе вака
Оваа топка му е скроз заслужена, на грб ја носеше Аргентина цело светско а и квалификациите ако не се лажам.
Автоматски споено мислење:

Сите награди, одличја и титули што ги освои Халанд не се доволни за да се споредат со едно светско првенство и една титула у фармерска лига. Затоа Халанд исто како и Левандовски освоија некои небитни измислени награди.
После освоено светско Меси е втор играч после Канаваро што значи дека не е мерило ни светското за постигнат врвен резултат ама ваљда купот со Интер Мајами е тоа што ја одлучи трката.
Него што вика Златко не е можно најдобриот до сега да се испрати во пензија без светско и без уште една златна топка. Медиумската пропаганда тука 50% си ја завршила работата.
Да да, синкир прва топка му е на Меси па сега немало да биди пензијата како шо треба ако не му ја дадеа.
Буквално освои се што можи еден играч да освои, и на клубско и на репрезентативно ниво, го заболе таквото него за златната топка, не му ги бери во витрината поќе ионака

Член од
19 март 2013
Мислења
2.938
Поени од реакции
4.343
Којзнае ти шо светско си гледал.
7 гола и 4 асистенции шо да покажи поќе јас не знам.
На секој натпревар или гол или асистенција имаше.
Не се заебавајте бе луѓе вака
Оваа топка му е скроз заслужена, на грб ја носеше Аргентина цело светско а и квалификациите ако не се лажам.
Автоматски споено мислење:

Да да, синкир прва топка му е на Меси па сега немало да биди пензијата како шо треба ако не му ја дадеа.
Буквално освои се што можи еден играч да освои, и на клубско и на репрезентативно ниво, го заболе таквото него за златната топка, не му ги бери во витрината поќе ионака
Ги заболе и тие што гласаа за комплетирање на клупски фудбал во една сезона и гинење на 50 утакмици со страшна статистика. За Премиер Лига збориме еј! Ама и Бундеслига да е ко 2021 пак заслужи Лева.
Битно овој им пукнал голови во квалификации на Боливија и Венецуела , на СП на Мексико и Австралија , пеналчиња против Холандија , Хрватска и Франција... заслужено :bravobe:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.483
Поени од реакции
18.749
Ги заболе и тие што гласаа за комплетирање на клупски фудбал во една сезона и гинење на 50 утакмици со страшна статистика. За Премиер Лига збориме еј! Ама и Бундеслига да е ко 2021 пак заслужи Лева.
Битно овој им пукнал голови во квалификации на Боливија и Венецуела , на СП на Мексико и Австралија , пеналчиња против Холандија , Хрватска и Франција... заслужено :bravobe:
Како ги кажа Хрватска, Холандија и Франција како за Фарски острови да се работи.
Им пукал голови, добро де еве освои златна копачка за таа статистика.
Кога ќе го носи тимот на грб сам тогаш ќе прајме муабет за индивидуални награди.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.582
Оштетен е Меси за минимум 5 златни топки. Од 2008ма до 2022ра година требаше сите да му ги дадат.
ФИФА мафија, УЕФА мафија, Л'Екип мафија, ФФМ мафија.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.938
Поени од реакции
4.343
Ќе си поминеа преку Лига Нации плеј-оф ако се толку јаки , ама зошто да се мачат...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.298
Поени од реакции
11.601
ФК Сантош испадна во втора лига, за прв пат во својата историја.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.582
ФК Сантош испадна во втора лига, за прв пат во својата историја.
А, Васко де Гама се спасија во последното коло да не испаднат во втора лига.
Победија со 2-1, а голот за опстанок во прва лига го постигнал играчот Сержињо МАКЕДОНИЈА :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Сержињо е моментално најпопуларен фудбалер во Рио де Жанеиро, а прекарот Македонија веројатно му е затоа што 3 сезони играл кај нас, од 2017та до 2020та една сезона во Работнички и две во Шкупи.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.705
Поени од реакции
11.522
А, Васко де Гама се спасија во последното коло да не испаднат во втора лига.
Победија со 2-1, а голот за опстанок во прва лига го постигнал играчот Сержињо МАКЕДОНИЈА :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Сержињо е моментално најпопуларен фудбалер во Рио де Жанеиро, а прекарот Македонија веројатно му е затоа што 3 сезони играл кај нас, од 2017та до 2020та една сезона во Работнички и две во Шкупи.

Порачувам пред неколку години нешто од нет и гледам со тој онлајн тракерот стигнато во Македонија неколку дена, а кај мене ништо. Се јавувам во пошта, јок, нема никаква пратка стигнато. Им пишам на сајтот од кај што нарачав, викаат како не е стигнато, стигнато е и ми даваат некој линк од некоја бразилска пошта. Браќава ја пратиле во некоја бразилска општина Macedonia.

Муабетов ми е дека и бразилците си имаат нивна Македонија, никот не му е поради тоа што играл тука :ROFLMAO:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.582
Порачувам пред неколку години нешто од нет и гледам со тој онлајн тракерот стигнато во Македонија неколку дена, а кај мене ништо. Се јавувам во пошта, јок, нема никаква пратка стигнато. Им пишам на сајтот од кај што нарачав, викаат како не е стигнато, стигнато е и ми даваат некој линк од некоја бразилска пошта. Браќава ја пратиле во некоја бразилска општина Macedonia.

Муабетов ми е дека и бразилците си имаат нивна Македонија, никот не му е поради тоа што играл тука :ROFLMAO:
Има град Македонија во Бразил, во регионот на Сао Пауло, ама овој играч нема никаква поврзаност со тој регион.

Еве го и нашето знаме на една објава на фан на Васко да Гама :D

Kajgana Shop

На врв Bottom