Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Играч на Ница (најверојатно Алексис Бека Бека) застанал со колата на мостот и се заканува дека ќе се самоубие.

Автоматски споено мислење:

Играч на Ница (најверојатно Алексис Бека Бека) застанал со колата на мостот и се заканува дека ќе се самоубие.

Автоматски споено мислење:

Наводно поради раскин со девојката. Ница го пратиле и својот психолог да го разубеди играчот и неговите спиграчи биле на пат накај мостот.

Хазард станал толку небитен на фудбалската мапа, што никој нема коментирано за неговото повлекување од фудбалот:(

Хазард станал толку небитен на фудбалската мапа, што никој нема коментирано за неговото повлекување од фудбалот:(
Пред да дојде во Реал беше топ 10 играч во задњи 10 години.

Штета што беше мрзлив и не се залагаше на тренинзи, можеше да има каде каде поуспешна кариера.

Фудбалот го имаше во малиот прст.

И јас на тоа помислив. Не ми текнува на некој играч сличен со негови квалитети а да пропадни толку брзо, жално ама и до негде сам си е крив.

Ќе ми остане необјасниво како успеа да заборави да игра фудбал во авионот од Лондон кон Мадрид....

И Кутињо од Ливерпул во Барселона имаше сличен пад, ама кај него не беше веднаш, туку после некое време. Кога дојде во јануари 2018та, имаше страшна полусезона до крајот на 2017-18 (10 гола и 5 асистенци на 18 натпревари во лигата и плус уште 2 гола(во полуфинале и финале) во 4 натпревари во купот).

Ќе ми остане необјасниво како успеа да заборави да игра фудбал во авионот од Лондон кон Мадрид....

И Кутињо од Ливерпул во Барселона имаше сличен пад, ама кај него не беше веднаш, туку после некое време. Кога дојде во јануари 2018та, имаше страшна полусезона до крајот на 2017-18 (10 гола и 5 асистенци на 18 натпревари во лигата и плус уште 2 гола(во полуфинале и финале) во 4 натпревари во купот).
Не заборави, него тука доаѓа тој момент на незалагање и непрофесионалност кај него.

Едноставно со доаѓањето од Челзи во Реал, тој истите навики си ги донесе и во Реал, со тоа што телото веќе не му беше исто и не можеше да го издржи тој непрофесионализам.
Прво нешто што направи е што дојде дебел на припремите. Ова си е тотално негова грешка, бидејќи му требаа многу мускулни повреди и тренинзи да се врати во препорачлива форма. Откако ослабна и се врати во форма, пружаше одлични партии и во тој момент беше најдобар играч на Реал на теренот се случи кобната повреда против ПСЖ кај што зглоб му откорна Муние.
Од тогаш веќе кариерата му идеше во надолна линија, предолго време отсуствуваше поради повреди и други играчи му го земаа местото во екипата.

Тука грешка има и тимот на Реал што не увиде дека станува збор за човек што не се залага премногу на терен.
А можеби и увиде, само што во тој момент на Реал и Перез им фалеше очајно човек кој ќе биде лице на тимот, тоа пробуваа да го направат Хазард, а во меѓувреме тотално ненамерно излезе Винисиус да биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom