Елена Ристеска претепана во Интермецо

Статус
Затворена за нови мислења.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.753
Поени од реакции
4.525
Трач мач. Сум против али си се посмеав додека ја листав темава. :pos:

Ме потсети на случка од минатото кај што на блиска особа тогаш „сегашната“ и бившата имале р'чка каде не бев присутен па ме известуваа што се дешавало следниот ден.

Ваквите настани од секогаш сум ги гледал од птичја перспектива пошто имам мала толеранција за драма и булшит. :D

П.С. Пред некое време имав критика дека ме немале видено пијан и дека немало муабети за мене да правам глупости и дека требало по малку и од тоа. :ROFLMAO:
Еве ја користам приликава ако сака Еленчето еден скандал да направиме не мора фор риал ќе глумиме ако треба да не се срамам кога ќе шетам по маало. :oops:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.961
Поени од реакции
22.195
Леј тема фршти. Преј фор Ристефска.
Цел форум е солидаран, Парва ке почне литературно, Владе кирилицу, Џонтра ке облече на Милана дрес, Хамас ке пушта заложници, Израел воду...
Мене цел дн Нинанајна ми е на рипит.

Само онј Зурла исправља криви дрине у хелио рамни теме.

@The Savior брат, пиши нешто.
Како моеш да си толко рамнодушан? :icon_mrgr:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.945
Поени од реакции
38.086
Леј тема фршти. Преј фор Ристефска.Цел форум е солидаран, Парва ке почне литературно, Владе кирилицу, Џонтра ке облече на Милана дрес, Хамас ке пушта заложници, Израел воду...Мене цел дн Нинанајна ми е на рипит.Само онј Зурла исправља криви дрине у хелио рамни теме.
@The Savior брат, пиши нешто.Како моеш да си толко рамнодушан? :icon_mrgr:
... нит темава вришти, клај клај коментари, нит парва пишува литературно, а најмалку владе кирилица, нит џонтра ќе облече милан(ски) дрес, нит во Газа нешто ново, ама на Зурла не можеш да му конкурираш нит во „рамне теме“ нит во други теми, брат бољи е од тебе, јеби га, помири се со тоа, не му се улизувај! :kafence:

elena-risteska.png

... све што е убаво го гребе јазикот!

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
So da recam, osetliv sum na Elenceto, si ja postovam i odma emotivno reagiram. A i vaka dobra e, nisto ne i fali. Zenite tuka so se site svetici i so i ljubomorat, to e drug muabet.
Realno ne postoi zena na planetata na koja ovie nasite forumskite, nema mana da i najdat ;)
Женските од форум се посебна лига, немој така :oleee:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.203
Поени од реакции
9.926
Леј тема фршти. Преј фор Ристефска.
Цел форум е солидаран, Парва ке почне литературно, Владе кирилицу, Џонтра ке облече на Милана дрес, Хамас ке пушта заложници, Израел воду...
Мене цел дн Нинанајна ми е на рипит.

Само онј Зурла исправља криви дрине у хелио рамни теме.

@The Savior брат, пиши нешто.
Како моеш да си толко рамнодушан? :icon_mrgr:
К.. да ми еде

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
DIJAMANTE беше опседната со Каролина.
Да да ама ете Каролина прва даде подршка на елена (навистина кај ја памтиш дијаманте) :pos:
@bijons извини сум помешал брзини старост е веќе во прашање

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Lele Dijamante, spamase so nastapi i koncerti samo :D

Ne znam kako od na Elena tepackite pak nie zenite na forumov, izlegovme losi i krivi, ama ajde.

Jas citav na femina za ova, vie slabi ste so tracevi. Iskreno ne bev vo tek deka bila vo vrska so pola od tie so gi spomnaa, fudbaleri, rakometari, gradonacalnici... Ne se pletkaj so zafateni osobi, imaj malce pocit kon sebesi bar.

So ona nejzinono crekanje (smeenje/kikotenje glasno) otsekogas mi bila antisimpa.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.919
Поени од реакции
25.422
Lele Dijamante, spamase so nastapi i koncerti samo :D

Ne znam kako od na Elena tepackite pak nie zenite na forumov, izlegovme losi i krivi, ama ajde.

Jas citav na femina za ova, vie slabi ste so tracevi. Iskreno ne bev vo tek deka bila vo vrska so pola od tie so gi spomnaa, fudbaleri, rakometari, gradonacalnici... Ne se pletkaj so zafateni osobi, imaj malce pocit kon sebesi bar.

So ona nejzinono crekanje (smeenje/kikotenje glasno) otsekogas mi bila antisimpa.
pa nasilni ste... vidi kakva tepacka napravile, po vesnici, policija, svaleri cuda svashta...

u east gate se pukashe pa nema tema ama za ova 100 postovi veke se pishaa... vesterki edni :anco:

ps. tie na femina ne se u tek... tipkata e secija i nicija ako se pogodi cenata, a mestoto uglavno za pregovori i flert e eden fitnes centar/spa....

Dijamante se si mislam deka rabotese za Avalon lol... broese denovi do koncertite na karolina... super fan da bese nemase tolku da e zanesena :lolzz:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
pa nasilni ste... vidi kakva tepacka napravile, po vesnici, policija, svaleri cuda svashta...

u east gate se pukashe pa nema tema ama za ova 100 postovi veke se pishaa... vesterki edni :anco:

ps. tie na femina ne se u tek... tipkata e secija i nicija ako se pogodi cenata, a mestoto uglavno za pregovori i flert e eden fitnes centar/spa....

Dijamante se si mislam deka rabotese za Avalon lol... broese denovi do koncertite na karolina... super fan da bese nemase tolku da e zanesena :lolzz:
Pa jas ko so gledam od masko e otvorena temava, ne od zensko, vas poveke ve zanima Elena so pravi I koj I bil decko/svaler. :D
I ovde moze se skubnale, ama maskive so pistoli si igraat, pa pak nie nasilni, ccc

E na femina ne procitav za tarifa, izleguva za sekoja javna licnost se tie istite glasini se vrtat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom