Елена Ристеска претепана во Интермецо

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan87
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој сурат кога ебе ебе значи. Малер бие . Господ неја оправа работава повеќе. Елена добро знае.
1698180426997.png

Da ne puknite, me iznasmeavte so muabetite :pos:
Абе и ти ме изнасмеа на темана за израел… ама ај си викам нема смисла да коментирам, не е за заебанција работава…
Да знаат само дека стварно си експерт за печки на пелети.. :pos:

Абе и ти ме изнасмеа на темана за израел… ама ај си викам нема смисла да коментирам, не е за заебанција работава…
Да знаат само дека стварно си експерт за печки на пелети.. :pos:
So da recam, osetliv sum na Elenceto, si ja postovam i odma emotivno reagiram. A i vaka dobra e, nisto ne i fali. Zenite tuka so se site svetici i so i ljubomorat, to e drug muabet.
Realno ne postoi zena na planetata na koja ovie nasite forumskite, nema mana da i najdat ;)

Не треба Елена Ристеска да учи боречки вештини, треба да научи да не си го пика газето секаде поготово да растура бракови.
Хм, само загрижен граѓанин, или?

Во средно се затепаа две женски од клас една, друга од друг клас, таа од мојот клас помина со потрес на мозок, зошто девојка му на идиотот што учеше во мојот клас си излагал другарски со еднава а другава демек женска му беше.
Автоматски споено мислење:

Ова далечната 2003...

vakva slicna imase situacija vo veterina skoloto samo bese nekade 2000,2001

Можно е Стефан да има добиено корпа од Елена. Толку јадење трици за жената со сензационален наслов дека е претепана и загриженост дали и колку и мрда газот - нема ни у женска трачарница.

Не сум изел корпа од Елена, само криво ми е што Елена тргна по лош пат, иначе голем фан сум јас нејзин, убава музика прави.
И @Del Boy истотака цела дискографија и ја знае и затоа прв почна да ја брани на форумов.

Paaa koga izleze Elenceto na evrovizija mora da si priznaeme deka barem pola Makedonija bese zapalena po nea, nie maskite site pa i po nekoe zensko tek tuk ato znaci i poveke od pola naselenie bese horny po nea.

Tuku, drugo mi bese muabetot. Imav prilika da se slikam i da zbornam so nea na 2-3 minuti nasamo, tolku odvratno odbivno ponasanje ne sum videl dosega od moeto skromno iskustvo na sredbi so "celebrity". Sto i da i napravile, najverojatno zasluzila i poveke

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom