Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тонали и Заниоло се коцкале додека седеле на клупа на нивните тимови :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Мош не е ни вистина, така начекав на твитер но спремен сум за покољот тука - Отец Кастиел против криминалната банда на ФК Јувентус.
Пари напраја тие маме ебаја, ние нерви изгубивме уште покољ ни фали :pos:

Овде се договарат изгледа шо да пишат :pos:па и на Киеза можи некоја сигурна му пуштат..

Имало уште играчи наводно :)

Тонали и Заниоло се коцкале додека седеле на клупа на нивните тимови :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Мош не е ни вистина, така начекав на твитер но спремен сум за покољот тука - Отец Кастиел против криминалната банда на ФК Јувентус.
I stand with @Castiel!

И ја.
Добар дечко е Кастиел само малку невкусно беше што исчезна од темава (а и од фан клуб Милан)како кур на тв 1000 коа ја лапнаа петардата.
Сеа врзаа некоја победа,Интер го фати провалија и неможе да го застанат у нивни фан клуб :D

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Пари напраја тие маме ебаја, ние нерви изгубивме уште покољ ни фали :pos:

Овде се договарат изгледа шо да пишат :pos:па и на Киеза можи некоја сигурна му пуштат..

Имало уште играчи наводно :)
Тука се договараат Италија Македонија од кец у двојка да ја напраат :pos:

И ја.
Добар дечко е Кастиел само малку невкусно беше што исчезна од темава (а и од фан клуб Милан)како кур на тв 1000 коа ја лапнаа петардата.
Сеа врзаа некоја победа,Интер го фати провалија и неможе да го застанат у нивни фан клуб :D

Поштено интер си изгази. Класа се над сите во Италија.

Врска нема дека сум изчезнал од темата ама добро да не ти пропадне шегата.

И ја.

Типична пластика ти е он, кога не му иде на Милан нигде го нема, а две три победи да влеземе се лупа у гради мислиш он играл на терен :pos:

Типична пластика ти е он, кога не му иде на Милан нигде го нема, а две три победи да влеземе се лупа у гради мислиш он играл на терен :pos:
Не се губи. Секад сум на форумот и Милан кога играл добро и кога играл лошо.

Се надевам дека е Манчини.
Се шекулира дека има уште еден играч од Јуве, има и телефонски разговори на овој Фаџиоли, 1м у була бил бабанот, тежок коцкар и јуветнус знаеле за тоа уште пред да идат на турата у Америка и пробале да заташкаат.

On August 2, Corona reported that the Juventus talent had been betting on sporting events and was €1m in debt due to a serious gambling addiction. On Thursday, he admitted to investigators in Turin that he had betted on illegal platforms, but not on matches involving any of his teams.

“There’s not just Tonali and Zaniolo. There are also other sportsmen, not footballers. Juventus knew about Fagioli from August 1, so much so that on the American tour they made up an excuse not to bring him, trying to clean him up.

“They failed to report it to the judicial authorities, it’s a very serious offence, a relegation offence. I’m doing a clean investigation, I’m collaborating with justice. Organised crime is involved.”

Уште тресе Короната.

Се шекулира дека има уште еден играч од Јуве, има и телефонски разговори на овој Фаџиоли, 1м у була бил бабанот, тежок коцкар и јуветнус знаеле за тоа уште пред да идат на турата у Америка и пробале да заташкаат
Место да му најдат зицери и да му помогнат да го покрие минусот овие ќе го казнувале. :facepalm: :facepalm: Бог да чува и да брани еј.

Пробале да заташкаат :pos:
Кој спинер е овај Син, Јади Бурек левел, дебил еј :pos:
Научиле и спремни беа да го кикнат пред да почне сезоната, имаше и шпекулации за негов трансфер на крај на прелазниот рок ако не ви текнува.

Се шекулира дека има уште еден играч од Јуве, има и телефонски разговори на овој Фаџиоли, 1м у була бил бабанот, тежок коцкар и јуветнус знаеле за тоа уште пред да идат на турата у Америка и пробале да заташкаат.

Уште тресе Короната.
Не пробале ни да заташкаат ни ништо туку на лечење ќе го пуштале. Затоа и лажеле дека е повреден..

Juventus knew about Fagioli from August 1, so much so that on the American tour they made up an excuse not to bring him, trying to clean him up.

Утврдено е дека Фаџиоли не зе кладел на Јуве. Другиот играч е од некој од Б тимот а имало уште 10 играчи досега кој ќе ги повикаат. Имале група на телефон каде споделувале утакмици и нелегални сајтови за кладење.

La Repubblica reported today that at least 10 other Serie A players – including another at Juventus – are allegedly involved in the scandal, which could lead to a ban of up to three years. The suspension can be reduced should those involve cooperate.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom