Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
5-1 денес, 5-0 во натпревари во 2023. Кој сака нека честита :D

Ако го банирате она досадно суштество што му е ова 6ти профил пошто нели тоа не е дозволено на кајгана.
Ќе ти честитам од срце за заслужената победа, ако не иди тамо прај муабет со цобе и џонтра

Штрумф и тебе би те тепал со кабли за акумулатор пошо се правиш со сила глуп а не си...само си малце мутав.

Секој пост ми беше АКО се погодат големите играчи како Пулишич, Лофтус Чик и Чуквезе...АКО...

Пошо Интер летово не купуваа АКО играчи туку купуваа играчи со искуство у Серија А или купуваа од факинг Баерн Минхен...знаеш кога последен пат Милан купил играч од голем тим????

Пред 4 години, Тео го земавме од Реал..... ете тоа е разликата меѓу политиката на Интер и Милан, едниве прават тим за титула а ние правиме тим за топ 4 и да врти Кретенале пари....ете тоа е.

Можеш само себе да се тепаш, освен по глава, удри се со тие кабли и по газ, па можеби ќе ти дојде од газ во глава... но само АКО доволно силно се удираш. :X3:

Можеш само себе да се тепаш, освен по глава, удри се со тие кабли и по газ, па можеби ќе ти дојде од газ во глава... но само АКО доволно силно се удираш. :X3:
Браво, убав и исцрпен одговор, гарант со алгоритам ги имаш бирано зборовите, нешто слично на Кретенале летово за меркатото.

Браво, убав и исцрпен одговор, гарант со алгоритам ги имаш бирано зборовите, нешто слично на Кретенале летово за меркатото.

Каков одговор да дадам на твојата контрадикторност и желбата да ме тепаш? :rolleyes: :D

Тешко разочаран сум што примија Интер гол, ама ајде ќе помине... Сезонава добро почна но игравме се со слаби тимови...

Милан не е толку слаб како што изгледа против Интер без разлика што Интер според мене моментално е подобар тим.

Мислам дека Пиоли е напунет со страв и комплекс од Интер и Милан ќе се мачи се додека е Пиоли на клупа.

Ова ме потсеќа на ситуацијата со Венгер и Мурињо. Супер тим, убаво игра, али кога ке дојде Мурињо нозе им се сечеа. Не дека Венгер беше лош менаџер, едноставно не можеше Венгер да најде начин да го победи Мурињо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom