Чиј приватен имот е Швајцарија дали знаеш и зошто таа е клучна за кинезите?Што толку Швајцарија им има згрешено на Кинезиве ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чиј приватен имот е Швајцарија дали знаеш и зошто таа е клучна за кинезите?Што толку Швајцарија им има згрешено на Кинезиве ?
Egipet ete e najblizu, uste ja cuva granicata zatvorena so Gaza, nitu eden migernt ne prifakja ti ke se vmeshale muslimanskite drzavi..Na 32 Avgust...
Bash me intetesira kakov arsenal na oruzje i kolku bradati cickovci ima pozadi kamerata so go snima ovaj...![]()
Источни Фронт
Јеврејски рабин: Ми смо на страни палестинске владе и палестинске нације. Пре ционистичке окупације Палестине, Јевреји су живели у миру и слози са муслиманима. Наша жеља је обнова палестинске државе http://t.me/istocni_frontt.me
Страв ти е а?Ова што го прави Израел со палестинците е опасен преседан, може утре и Русија или друга држава да се повика на истото, да рамни цели квартови, да остави милиони без струја, вода и храна.
Да те вработиме во Мосад чим е така и чим ги проби.Ништо не потфрли не се секирај туку се направија наудрени за да цел свет помисли на тоа потфрлување дека Хамас ги изненади.Хазарската претстава што ја смислија претходно си ја одиграа според планот.Тоа е исто како ЦИА и американската влада не знаеле дека се спрема од нивна страна рушење на близначките во 2001 година.
Како Албанците во 2001?Ова што го прави Израел со палестинците е опасен преседан, може утре и Русија или друга држава да се повика на истото, да рамни цели квартови, да остави милиони без струја, вода и храна.
Јас никого не пробив туку само читам литература попозната како ТЕОРИЈА НА ЗАГОВОР во која таквите како тебе не веруваат дека практично се реализира во некое идно време.Да те вработиме во Мосад чим е така и чим ги проби.
Sekoj normalen coek ke e potresen od obezglaveni bebinja..Al Bafra Kajgani, dzenet i 40 devici...Кога ти можеше да тресеш зелени, многу потресен за обезглавени бебиња и ја да си истресам.
А за хуморов, повеќе луѓе ти кажале дека си глуп, така да:
Значи овие ортодоксниве евреи со зулуфите што пљукаат по христијани се уствари про-палестински настроени. Шлајм на шлајм иде.
и они ве викаат нацисти и хитлери башка вас.![]()
За што се работеше?
Ако е ова вистина, работите ќе излезат од контрола многу брзо.
Сериозно ништо не сум запознаен со Швајцарија.Чиј приватен имот е Швајцарија дали знаеш и зошто таа е клучна за кинезите?