Кој што си сее тоа нек си жнее. На крај пољакот ќе дигне ѕид према германците ако продужат овие да го збираат целиот исламски гамад, а ќе продужат.koj prezivee ke ide ko izbeglica u germanija... jebi ga ke dojde zivotot konecno i za niv.
Не, не ни одговара, ако веќе сме до толку ... повеќе ни одговара ескалација. (уф дури сега видов , “да им се спротивстават“ па таквото спротивставување во принцип е ескалација значи да би било добро)Можда ангажираат ,ама тоа не го менува фактот дека овие другиве не се ни кријат туку се фалат по социални мрежи за крвопролевањето шо го направиле.Во секој случај евреиве имаат муда а и подршка да им се спротистават шо нас во секој случај ни одговара.
Зошто гледаш црно- бело на работите ?Знам дека туркошиптари ко тебе кркаат свинско скришум, а и фудбалот е харам ќе те казни алах џелешану
Таксист јас не ја имам заборавено 2001 не се секирај.Ништо не ми е сервирано.Исто многу интересен момент е шо терористите шо ги спасуваа со НАТО автобуси сега не знаат која страна да ја фатат.Не, не ни одговара, ако веќе сме до толку ... повеќе ни одговара ескалација.
Тогаш се надевам ќе попушти притисокот на САДистите и Еуропска врз Македонците и Македонија.
А за другото (погоре) мислам дека е тоа твоја перцепција која ти е сервирана.
Перцепцијата секогаш се креира со добро смислена пропагнада, почекај извесно време и самиот ќе видиш.
Показател е што целиот демоНкратски свет е на страна на ционистиве, а останатите, авторитарни режими нели, повикуваат на запирање на насилствата и решавање на проблемите на маса.
само напред, а ќе има ли и северџганска бригада за рамнење на Газа?!?Mosad znaese denovi odnapred za islamskite napadi, ama namerno zamizija ochi. Sega Bibi ima polna podrshka da go aneksira Zapaden Bank i da ja sramni Gaza so zemja. Istiot poteg go odigraa i na 11 septemvri 2001va
Чекај Батерс кога ќе разбере дека јас сум “тој со нуклеарките”Зошто гледаш црно- бело на работите ?
Сите што не го поддржуваме Израел не значи дека го поддржуваме племево. Од прееска и @Sussaro и други пишуваат дека треба да избереме помало зло.
NBC's Pentagon correspondent is reporting that the US military is dispatching navy warships as well as an aircraft carrier to waters off Israeli as part of "support" operations.Ако Хезболах активно и целосно се вклучи тогаш нема потреба од вклучување на други арапски земји Изреал ќе го јаде дебело, ќе мора Чичко Сем директно да влета.
Многу добро знаат, Хамас милитантно крило, инаку на повеќе места во војните во ЕхЈУ има свое учество па и ним им има помогнато, имаше и виц.Таксист јас не ја имам заборавено 2001 не се секирај.Ништо не ми е сервирано.Исто многу интересен момент е шо терористите шо ги спасуваа со НАТО автобуси сега не знаат која страна да ја фатат.
Па после Северна Кореја на Јужна....а што мислите сега Кина да го „удри“ Тајван, онака како вегета на случувањата?
Башка не можам а да не и го заборавам ова :Зошто гледаш црно- бело на работите ?
Сите што не го поддржуваме Израел не значи дека го поддржуваме племево. Од прееска и @Sussaro и други пишуваат дека треба да избереме помало зло.
Турци по улиците на Истанбул бараат Турција воено да интервенира во Газа
Турци? Пре би рекол избеглици од блиски исток кои ги има у огромен број. Не дека турците превише ги сакаат евреите, али ова поише личи на тие што чекаат превоз до Диселдорф.Турци по улиците на Истанбул бараат Турција воено да интервенира во Газа
Очигледно беше, ама сега пропагандата е на максимум, ја мислев дека запалиле гуми над зградите плус огномет за да оневозможат поглед од дронови.Ne e od Gaza ova, postaro video od Alzir slavat nekakva pobeda fudbalski tim. Dzabe go mavna na videovo..
Прегледај го приврзокот 393576