Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да кажам и тука не знам дали ви досаѓа Деви Дрк мастурбатор на Алегри, демек Јуве фан иначе си е чист Интераш. Ги повикувам навивачите на Интер да си го приберите во ваша група. Иначе е педер. Му ја пееме оваа песна:

ДЕВИ ДРКИ ООО
ДЕВИ ДРКИ ЕЕЕ
ДЕВИ ДРКИ ОО
ДЕВИ ДРКИ ДА ТИ ЕБАМ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Тотален изрод врска нема од фудбал, тропа глупости без крај и го дрка на Алегри, геј до коска.

Иначе на темава свашта се напишаа за Мурињо а моментално има бод поише од прејаките Лацио...

Ако нели не му се деси потоп на полувреме :icon_lol:

Иначе на темава свашта се напишаа за Мурињо а моментално има бод поише од прејаките Лацио...

СМС беше клучен играч во Лацио а и под Сари. Фатија го продадоја и го заменија со никој...

Таков играч во системот на Сари не се гиба, плус лани поради сплет на околности стигнаја да се во ЛШ само поради тоа што традиционалната 4ка беше УЖАСНА низ цела сезона.

СМС беше клучен играч во Лацио а и под Сари. Фатија го продадоја и го заменија со никој...

Таков играч во системот на Сари не се гиба, плус лани поради сплет на околности стигнаја да се во ЛШ само поради тоа што традиционалната 4ка беше УЖАСНА низ цела сезона.
Дрки и неговите анализи :drk:

Мислам дека имаше и изјава од сари дека бил разочаран што не добил засилувања како што треба иако му било обејќано од газдата.

Мислам дека имаше и изјава од сари дека бил разочаран што не добил засилувања како што треба иако му било обејќано од газдата.
Муабетот е он сакал други играчи ама Лотито му кажал само ти кажи која позиција ти треба ја ќе ти донесам. Мада играчите што ги донесао воопшто не се лоши ама сепак.

Муабетот е он сакал други играчи ама Лотито му кажал само ти кажи која позиција ти треба ја ќе ти донесам. Мада играчите што ги донесао воопшто не се лоши ама сепак.
Кај Сари играчите се мн мн клучни за неговиот стил на игра. Можи да се одлични ама ако не се вклопуваат џабе е. Сари и не е некој за вервање кгоа е играч во прашње чист пример е Артур па и Рабио (макар ова вториот мислам ќе го земеа кој и да беше тренер)

Има лош старт со достапни Дибала и Лукаку, рачунај дека има 44 утакмици минимум во сезона, Дибала ќе крахира во ноември, а Лукаку може да го удри депресијата, не знам тогаш како ќе се правда на пресови, ама сигурно ќе биде интересно.
Не и предвидувам добар крај на Рома до крајот на годинава, ама ќе видиме :)

Сари втора година по ред игра со одбрана составена од 3 десни бекови у прва постава.

Има лош старт со достапни Дибала и Лукаку, рачунај дека има 44 утакмици минимум во сезона, Дибала ќе крахира во ноември, а Лукаку може да го удри депресијата, не знам тогаш како ќе се правда на пресови, ама сигурно ќе биде интересно.
Не и предвидувам добар крај на Рома до крајот на годинава, ама ќе видиме :)

Уште вечерва почна да се правда на пресови, каков ноември какви бакрачи...

Mourinho: “I was watching Juventus game vs Atalanta tonight. Bremer got injured and Allegri had Daniele Rugani ready to enter to replace Bremer — so I thought: Max, you’re so lucky!”.

Neka prekine da kenka na sekoe preku glava mi e, povredi ima sekoja ekipa porano ili pokasno, normalno e. Kolku i povredi da imas ne smees da primas od Genoa 4 i ako sakas da bides top 4 se osven derbinja treba da e kalkulirano kako pobeda pred da iskocis na taa utakmica.

Рома има состав што треба да се вмеша во борба за место во ЛШ, но веќе изгубија многу бодови против полесни противници. Лацио, кој беше спомнат, тешко ќе го повтори ланскиот успех, а мислам дека и се послаби од Рома, имаа барем потежок распоред како некое оправдување.

Рома лани имаше проблем со голем број на шанси, кои не беа претворени во гол, додека кај Лацио беше поинаку, плус ништо не влегуваше во нивен гол. Сега Рома не прави шанси.

Во Серија А, мора да покажат напредок, некаде 75+ бодови. Проблем за нив е што делува дека сега ќе биде потешко да се вмеша некој помеѓу Наполи, Интер, Јувентус, Милан.

Од друга страна ја имаат ЛЕ, доколку ја освојат, небитен е резултатот во првенство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom