Роки напрај го првото па после. И не е дроља ако користи Тиндер бемти конзервата 30 годишна.нема сврха у тоа, што ако ебеш дрољи? Тоа се залудно потрошени емоции и семе, финтата е деца да правиш и да ја обавиш твојата должност пред бога.
ја имам другарки што користат Тиндер и нема ништо погрешно во тоа според мене. Иначе муабетот ми е дека нема сврха у тоа да рипаш од курс на курс. Финтата е да најдеш некоја сродна душа со која ќе живееш и ќе градиш династија. Макар и за гејови како вас тоа е препорачливо пошто има разно разни болести.Роки напрај го првото па после. И не е дроља ако користи Тиндер бемти конзервата 30 годишна.
Како Диоген барај ги со фенерчеА каде да најдам ЛУЃЕ???
Го изгубив бурето, па ми е срам да шетам гол?Како Диоген барај ги со фенерче
Нема време да пише овде, има многу мечови на тиндер, со нив пишуваСтефуш Бебуш одамна нема пишано како стои ситуацијата и дали има уште дејтови, секс, врски, брак, другарки, жени и дали уште оди со згодни девојки од Тиндер на море. И искрено да ви кажам, почнувам да се загрижувам.
Ако дошла кризата и кај него, ние обичните смртници да почнеме лека-полека да си ја спремаме ортомата...
Стеване, ако си киднапиран, трепни два пуД.
kako da ne si bil na shoping so nekoja od tinder, ne se desilo na denot e ova hahaЕдна ми рече дека сум немал empathy и compassion, друга дека не сум бил environmentally инфилтриран, а на третата и пречело што сум се согласувал со неа во се што ќе кажала. А уствари ја седев со нејзе у city mall и размислував абе човек цел живот имаш радикални ставови, види шо убаво ти вели девојчето кажи и дека е во право. И од срце се согласував со се што ќе кажеше таа ама изгледа ја претерав. А најголема траума ми остави кога со една богата од Tinder отидов право на шопинг и видов едно парче ниту зелено ниту жолто шо би рекле г... боја и си реков во себе можно ли е да постои ваква грда боја, а таа баш за тоа се фати... Веднаш знаев дека не е за мене.
Баш така, не се деси и на планински фестивал да одиме, ниту на базен, а најкриво ми е што не се деси да ме фати стомачен вирус на сред Плетвар у кола од 1993та.kako da ne si bil na shoping so nekoja od tinder, ne se desilo na denot e ova haha
и оваа не е дроља, нема пари за интернет и Тиндер, вака е побрзо и поефтиноРоки напрај го првото па после. И не е дроља ако користи Тиндер бемти конзервата 30 годишна.