Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Што било со прасево на Телма знае некој? Чему овој плач од страна на Боби?

Работава испаѓа, немојте да прашувате незгодни прашања да не се вратат ВМРО да не тепаат. :icon_lol:

АБЕ САМО СТАПОТ ЗА СЕКОЈ НОВИНАР !

Не го отвара фб линкот

Прегледај го приврзокот 391370

Не знам зашто не ги чита линковите од ФБ како медиа.
А што не го праша некој него што му е мотивот што ги поддржува СДС? Очигледно сака и него да го продадат, со се партали, ко што продадоа се друго. Ми се повраќа од ликов!

А што не го праша некој него што му е мотивот што ги поддржува СДС? Очигледно сака и него да го продадат, со се партали, ко што продадоа се друго. Ми се повраќа од ликов!
Да се поддржува Сдс е во ред според логиката на "разбудените" и "независни" новинари. Да не испадне дека ги бранам новинарите што ги поддржуваат од ВМРО, не е така, само ја покажувам дволичноста на новинарите-комуњари.

Инаку сметам дека секој новинар заслужува стап по грбот и треба да им се ограничи моќта на влијание.

Лудница за овие од ДПМНЕ :vozbud:
Незнаат кој го продаде кучата.
Убаво вика господинот Аљи, ке се изгласаат уставните измени наскоро :свиркам::ljubove:

пак куртоните од дпмне уште еднаш како и за името ке ја протуркаат пваа работа.
Грујо на слобода, Мицковски има кој да криви дека е предавник и дека он не го направил тоа. И такс во опозиција 50 години.

Стрижење овци на големо. Цапари каде стее.

F66E3B67-1FE2-4DE2-AF49-2D9596F1F160.jpeg
Автоматски споено мислење:

079A380B-1579-4F04-942A-C21EEBC4A8BA.jpeg

Читајте ги коментарите на 90% од луѓето, не им ја пијат нафтата на дпмне. До кога со овој циркуз?

Уставни измени ке има. Мицковски ке го криви Груевски за ова а уствари целосна подршка му дава.

Последно уредено:
Накратко, Мицко преку Грујо си бара алиби за ова неговите што ќе гласаат за уставни измени... Ете колку вределе тие потписите што ги дадоа пред камери на Нотар :гомце:

Накратко, Мицко преку Грујо си бара алиби за ова неговите што ќе гласаат за уставни измени... Ете колку вределе тие потписите што ги дадоа пред камери на Нотар :гомце:
A nikoj da prasa koj ke glasa od SDSM, izgleda toa vi e ok, onaka se podrazbira, bitno e vo momentot od VMRO koj ke glasa.
Abe ludnici ste zimi se :pos:

Колку е јако да си Таче, да те оправаат со мејл комуникација како делиш миљони од телекомите што за себе што за мито, а луѓево да зборат дали Грујо или Мицко бил поголем предавник.
Sto te cudi, toa e taa daleku poznata sarenokurtonska logika.
Ali kako gi izdupivte svaka vi cast (y)

A nikoj da prasa koj ke glasa od SDSM, izgleda toa vi e ok, onaka se podrazbira, bitno e vo momentot od VMRO koj ke glasa.

Sto te cudi, toa e taa daleku poznata sarenokurtonska logika.
Ali kako gi izdupivte svaka vi cast (y)
ќути ич не е битно вмро што ќе гласа у право си владе, друго е вмро кога голтаат косоварски и бугарски курови, кај нив не се примеќа толку.

ќути ич не е битно вмро што ќе гласа у право си владе, друго е вмро кога голтаат косоварски и бугарски курови, кај нив не се примеќа толку.
Mene nekako obratno mi deluva. Kako so gledas nikoj pa ni ti ne se zamara so toa deka na SDSM albanskite i bugarskite kurovi im se konstantno vo grlo uste od 2017, nekako kako da vi stana normalno toa. Nesto od tipot ej vidi go onoj kleci i mu go dudla pred site na onoj shiptаrot. De pa ti ko da nemas videno komunjar dosega, ostaj ne se zamaraj, to ko dobro utro im e.
Edinstveno vi go nema zbrcano do grlo e nekoj ako se brzal da go fati vozot ili avtobusot ;) .
I levicarite sekako, tie se edinstvenite aj so vi go nemaat zbrcano tuku i redovno si gi ebavate kako sakate i koga sakate. Nesto kako kucki vi se :pos:

Дојде време, дојде часот, да се свестиме
кого ќе избереме, да не згрешиме
Дојде време, дојде часот, да се решиме
кого ќе избереме, да не згрешиме
Николааааааааааа!!!!
Николааааааааааа!!!
Мајка го роди народ да води
кон светла иднина!
Никола Груевски господ то прати
верба да врати во Македонија!
Да живее Европска МАКЕДОНИЈА!

Што е тука лудница? Сите знаеме дека сите до еден од СДС ќе гласаат за ова, што е тука мистеријата?
Проблемот е што без ДПМНЕ нема шанси да поминат уставните измени, а моментално Мицко опипува терен (ЧИТАЈ: бара алиби) за дел од неговите избраници што ќе гласаат за промена на Уставот.

Ако ДПМНЕ им ја исполни квотата од 80 пратеници, толку е од таа партија... Левица дури тогаш ќе земе голем зафат, а СДС и ДПМНЕ ќе бидат ништо повеќе освен мифки партии на Калето (не дека сега не се...)

Што е тука лудница? Сите знаеме дека сите до еден од СДС ќе гласаат за ова, што е тука мистеријата?
Проблемот е што без ДПМНЕ нема шанси да поминат уставните измени, а моментално Мицко опипува терен (ЧИТАЈ: бара алиби) за дел од неговите избраници што ќе гласаат за промена на Уставот.

Ако ДПМНЕ им ја исполни квотата од 80 пратеници, толку е од таа партија... Левица дури тогаш ќе земе голем зафат, а СДС и ДПМНЕ ќе бидат ништо повеќе освен мифки партии на Калето (не дека сега не се...)
Овој изгледа и беше донесен за претседател за да скурчи партијата, од самиот почеток неговата појава ги оддалечи сите вистински патриоти што мислат за македонија, како лидер се опколи само со неписмени, цела пропаганда му беше одвратни прес конференции со уште по антипатични ликови без суштина, никаков инпакт кон политичките процеси, а имаше безброј шанси да ги заебе комуњарите, ама не он се лижеше по амбасади, исто како и грујо што се лижеше пред да дојде на власт 2006та, но овој или сакал да го копира големиот Никола или е глуп да мисли дека истите што го симнаа Грујо со интервенција по втор пат ќе бидат наседнати кога веќе си имаат измеќари на власт.

Ne znaes sto e ludnicata, misterijata, mislam stvarno ?
Pa koj mu gi obezbedi na SDSM pratenicite za da voopsti i bidat faktor na politickata scena ?
Hint, ovie sto najpovekje tuka se penjavat sega, sto se akaat od zemja, sto brojat kolku od VMRO ke glasale itn itn itn.
Spored niv VMRO se krivi ako obezbedat pratenici, SDSM sto sami si gi glasale , e za niv se podrazbiralo.
Lud jebe zbunjenog rabotata :pos:
Poveli, citaj i smejse prvo kolku na nekoj im e kratka memorijata, i drugo koj se ne se pravi od mars padnat. Povekjeto i tuka ke gi prepoznaes kako asli levicari ali ete togas bile vo podrum ili imale samo najdobri nameri :pos: .
Imas uste nekolku drugi slicni temi ako ti e dosadno , a koi se dobri za osvezuvanje na memorijata :cautious:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom