Беше дел од тајфата која го критикуваше народот што слободно живееше во тој период, се љутеше деца што надвор слободно си се дружеа и сега не си била вакциниранаОстај ме мене, јас со кортико завршив..инаку да те потсетам, не се вакцинирав.
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
![Старче :anco: :anco:](/styles/default/xenforo/emot/star.gif)
Беше дел од тајфата која го критикуваше народот што слободно живееше во тој период, се љутеше деца што надвор слободно си се дружеа и сега не си била вакциниранаОстај ме мене, јас со кортико завршив..инаку да те потсетам, не се вакцинирав.
Лажеш, ми се немаш извинето. Кога било тоа...
7 дена со апче, недела дена без апче. После зашто женските се смееле на мажите кога имаат 37.5Вирсу не-вирус кај нас ти препишува одма антибиотик и оздравуваш.
Демек, да не си зимал антибиотик, исто ќе си оздравел?7 дена со апче, недела дена без апче. После зашто женските се смееле на мажите кога имаат 37.5
Ти си бил сведок на милијарда примери. Имаме 8 милијарди на планетава, од кои неколку милијарди биле неарни, немало антибиотик, ама пак се здрави и живи.Демек, да не си зимал антибиотик, исто ќе си оздравел?
Не.
Сведок сум на милијарда примери/случаи од животов, каде болен од вирус, не му се подобрува состојба, иде на лекар - му даваат АБ и оздравува. Од вирус.
Ја цел живот тоа го гледам у пракса, а истовремено слушам како вирус со АБ - не.
Сакам само да прашам - зашто така? Буквално ме интересира.
Ме боли кур у Бурунди, Непал и Чикаго што се дешава. Не сум бил сведок.Ти си бил сведок на милијарда примери. Имаме 8 милијарди на планетава, од кои неколку милијарди биле неарни, немало антибиотик, ама пак се здрави и живи.![]()
Плацебо...ништо ново. Имуниот систем е директно поврзан со емоционалната состојба у која се наоѓаме. Го видов ова за време на короната, каде луѓе по селата скоро и да не наеба никој додека многу од тие у 4 ѕида го јадеа курот.Ме боли кур у Бурунди, Непал и Чикаго што се дешава. Не сум бил сведок.
Ја сум сведок, со мои очи, низ цел живот, за тоа дека се разболуваш ОД ВИРУС, идеш на лекар, ти даваат АБ и оздравуваш. Од вирус.
А истовремено, постојано слушам како АБ не дејствува на вирус.
Па ме занима зашто е све тоа така.
chisto sumljam od placebo da simnesh od 39 postojana temperatura i da ozdravish. sigurno ima neshto...Плацебо...ништо ново. Имуниот систем е директно поврзан со емоционалната состојба у која се наоѓаме. Го видов ова за време на короната, каде луѓе по селата скоро и да не наеба никој додека многу од тие у 4 ѕида го јадеа курот.
како е плацебо кога си излечен на крај, објасни го тоа?Плацебо...ништо ново. Имуниот систем е директно поврзан со емоционалната состојба у која се наоѓаме. Го видов ова за време на короната, каде луѓе по селата скоро и да не наеба никој додека многу од тие у 4 ѕида го јадеа курот.
Многу работи има што не ги разбираме...ама, кога нешто оди против студиите кои се направени тогаш е плацебо. Затоа и студиите се прават да го елиминираат тој ефект.chisto sumljam od placebo da simnesh od 39 postojana temperatura i da ozdravish. sigurno ima neshto...
Имуниот систем се справил со ситуацијата и си се излечил...едноставно.како е плацебо кога си излечен на крај, објасни го тоа?
Зарем антибиотик спушта температура???chisto sumljam od placebo da simnesh od 39 postojana temperatura i da ozdravish. sigurno ima neshto...