ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Medvedev ako go pobedi na Alkaraz ke zemam ke si ja presecam ednata raka.
Мајстор свог заната, и за ова треба да имаш талент. 10/10 имаш последната недела. Ај утре влези му ол ин на Германија, жити мама.

Imam 3 utnati po red, od kade 10/10.
Автоматски споено мислење:

Mnogu e da vleguvam all in na Germanija, ke treba 30k evra da uplatam toa bi bilo all in.

Последно уредено:
Тогаш со 10к Америте и Германија дабл. :свиркам:

Pisav sto ke igram, SGA 26.5+.
Автоматски споено мислење:

Se predomisliv utre nema da igram nishto, SGA bi trebalo da odi plus no ne e za pojak vlog.

Последно уредено:
Ако не ги глеаме Алкараз-Новак на УС Опен , ќе ги глеаме на Дејвис Куп.
Ваљда нема да откажат , бидејќи септември и нема нешто битно за нив.
Alkaraz otkazal.

Да го отпишеш Медо кој го има посерено Џоковиќ во финале на овој слем и тоа кога овој играше страшна сезона, треба стварно да немаш осет што пишуваш.

Видов. Се штеди , не е глуп. Приоритети му се Шангај , Париз и завршницата во Торино. Дејвис Куп ќе освои кад тад.
Мислам и Ноле ќе се одлучи на истото , иако би имал добар период за recharging до Шангај. Евентуално што освои лани Астана , па не знам колку поени ќе изгуби пошо беше 500ка.
Ваљда го боли таквото за првото место...

Видов. Се штеди , не е глуп. Приоритети му се Шангај , Париз и завршницата во Торино. Дејвис Куп ќе освои кад тад.
Мислам и Ноле ќе се одлучи на истото , иако би имал добар период за recharging до Шангај. Евентуално што освои лани Астана , па не знам колку поени ќе изгуби пошо беше 500ка.
Ваљда го боли таквото за првото место...

За првото место оваа листа гледај ја, сега се израмнети, дури и со победа утре мала е разликата. Уште 4 5 недели ќе направи сигурно, ама да освои утре и да не игра ништо до Мелбурн никој нема да му замери

За првото место оваа листа гледај ја, сега се израмнети, дури и со победа утре мала е разликата. Уште 4 5 недели ќе направи сигурно, ама да освои утре и да не игра ништо до Мелбурн никој нема да му замери

Ова па ич , ама она ни трошка ни најмалку не му е битно. На крај Америве му направија услуга да направи огромна предност доколку освои , па и на АО да заебе , да остане прв.
Само пак , не е тоа нешто вау за него.
Главен фокус му е да лапне 24ка , а догодина пак од почеток со главна цел Париз и злато за Србија.

1694288167193.png

Ovaa drugata e race listata

На 3-4 турнири до крај на сезоната таа е релевантна, во смисла со,одземени сите поени што ги бранат до крај на сезона.
Пошо на крај на сезона, тие се поените од рејс листата, кој одвои повеќе од јануари до ноември тој е прв

Ако Медведев победи и он е на 800 поени(зборам за број 1 на крај на година) а како игра на крај на сезона, се е мпжно

Никогаш не ми било вака гадно од еден спортски меч. Најгадна публика и најгадни луѓе убедливо. Се насобрала елитата да чука раце на дупла грешка.

Било кој друг слем ова го добиваше Сабаленка. Тука западна во психичка бездна и дното го проби. Немаше излез за неа во ваква ситуација.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom