ATP тенис - општа дискусија

Член од
8 септември 2023
Мислења
5
Поени од реакции
14
Medvedev ako go pobedi na Alkaraz ke zemam ke si ja presecam ednata raka.
Мајстор свог заната, и за ова треба да имаш талент. 10/10 имаш последната недела. Ај утре влези му ол ин на Германија, жити мама.

Член од
16 јули 2023
Мислења
156
Поени од реакции
387
Imam 3 utnati po red, od kade 10/10.
Автоматски споено мислење:

Mnogu e da vleguvam all in na Germanija, ke treba 30k evra da uplatam toa bi bilo all in.

Последно уредено:
Член од
16 јули 2023
Мислења
156
Поени од реакции
387
Тогаш со 10к Америте и Германија дабл. :свиркам:
Pisav sto ke igram, SGA 26.5+.
Автоматски споено мислење:

Se predomisliv utre nema da igram nishto, SGA bi trebalo da odi plus no ne e za pojak vlog.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Ако не ги глеаме Алкараз-Новак на УС Опен , ќе ги глеаме на Дејвис Куп.
Ваљда нема да откажат , бидејќи септември и нема нешто битно за нив.
Alkaraz otkazal.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.616
Поени од реакции
6.418
Да го отпишеш Медо кој го има посерено Џоковиќ во финале на овој слем и тоа кога овој играше страшна сезона, треба стварно да немаш осет што пишуваш.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.247
Поени од реакции
4.881
Видов. Се штеди , не е глуп. Приоритети му се Шангај , Париз и завршницата во Торино. Дејвис Куп ќе освои кад тад.
Мислам и Ноле ќе се одлучи на истото , иако би имал добар период за recharging до Шангај. Евентуално што освои лани Астана , па не знам колку поени ќе изгуби пошо беше 500ка.
Ваљда го боли таквото за првото место...

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.334
Поени од реакции
4.637
Видов. Се штеди , не е глуп. Приоритети му се Шангај , Париз и завршницата во Торино. Дејвис Куп ќе освои кад тад.
Мислам и Ноле ќе се одлучи на истото , иако би имал добар период за recharging до Шангај. Евентуално што освои лани Астана , па не знам колку поени ќе изгуби пошо беше 500ка.
Ваљда го боли таквото за првото место...

За првото место оваа листа гледај ја, сега се израмнети, дури и со победа утре мала е разликата. Уште 4 5 недели ќе направи сигурно, ама да освои утре и да не игра ништо до Мелбурн никој нема да му замери

Член од
19 март 2013
Мислења
3.247
Поени од реакции
4.881

За првото место оваа листа гледај ја, сега се израмнети, дури и со победа утре мала е разликата. Уште 4 5 недели ќе направи сигурно, ама да освои утре и да не игра ништо до Мелбурн никој нема да му замери
Ова па ич , ама она ни трошка ни најмалку не му е битно. На крај Америве му направија услуга да направи огромна предност доколку освои , па и на АО да заебе , да остане прв.
Само пак , не е тоа нешто вау за него.
Главен фокус му е да лапне 24ка , а догодина пак од почеток со главна цел Париз и злато за Србија.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766

1694288167193.png

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.334
Поени од реакции
4.637
Ovaa drugata e race listata

На 3-4 турнири до крај на сезоната таа е релевантна, во смисла со,одземени сите поени што ги бранат до крај на сезона.
Пошо на крај на сезона, тие се поените од рејс листата, кој одвои повеќе од јануари до ноември тој е прв

Ако Медведев победи и он е на 800 поени(зборам за број 1 на крај на година) а како игра на крај на сезона, се е мпжно

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.590
Поени од реакции
2.471
Никогаш не ми било вака гадно од еден спортски меч. Најгадна публика и најгадни луѓе убедливо. Се насобрала елитата да чука раце на дупла грешка.

Било кој друг слем ова го добиваше Сабаленка. Тука западна во психичка бездна и дното го проби. Немаше излез за неа во ваква ситуација.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.989
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom