Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
незз @Bafra ги знае он може да ти раскаже за тајната фамилија, јас не сум по тој спорт

Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите. :tapp:

Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите. :tapp:
Па ајде кажини прати да видиме од каде ги црпиш информациите.
Дај и ние да се едуцираме.

бафра, овој е ептен зелен и неискусен, мисли све е како што ќе му кажат на тв.

Па нормално ќе прави како ќе му кажат, иначе ќе се изгуби.
Гледаш дека верува во независни држави, ама случајно одредени држави не се независни, туку јенките ги контролираат. А кои се јенките да го прашаш, зашто тогаш јенките дома им се случува катастрофа, ќе почне да дтка.

Мене ти ме чудиш што одвреме на време мрдаш настрана :cautious:.
Да не се исплаши дека место месо, ќе мора скакулци да јадеш :D

Па еве го молам да ми каже од кај ги црпи информациите за таа фамилија што го контролира цел свет не ми праќа :vozbud: Може спрема или има веќе youtube видео со 200 views како ја открива тајната на господарите.

Деца за пари не треба да зборат. Седи у детска и реди коцките.
Ич да не се секираш ти, Сорос рече нема да си оди од западен Балкан. Пари нема да ви снема, едино опасно е ако еден ден му скурчи на народ и сите од педофилскава секта да ве извади од канцелариите у Дебар Маало и на плоштад да ве обеси. Тоа само е опасно, друго не.

Ич да не се секираш ти, Сорос рече нема да си оди од западен Балкан. Пари нема да ви снема, едино опасно е ако еден ден му скурчи на народ и сите од педофилскава секта да ве извади од канцелариите у Дебар Маало и на плоштад да ве обеси. Тоа само е опасно, друго не.

Секој ден проаѓаш од Дебар Маало, ни камен да фрлиш ни бутур. Што е сеа оваа работа повици за бесење на плоштад?

Секој ден проаѓаш од Дебар Маало, ни камен да фрлиш ни бутур. Што е сеа оваа работа повици за бесење на плоштад?
Другачије се изразува повик. Загриженост е тука во прашање.

Јака муда. Грујо се ебеше со Докич и Сашо вучеше ко усисивач па дркаше на нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom