Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.незз @Bafra ги знае он може да ти раскаже за тајната фамилија, јас не сум по тој спорт
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.незз @Bafra ги знае он може да ти раскаже за тајната фамилија, јас не сум по тој спорт
Па ајде кажини прати да видиме од каде ги црпиш информациите.Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.![]()
бафра, овој е ептен зелен и неискусен, мисли све е како што ќе му кажат на тв.Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.![]()
Па нормално ќе прави како ќе му кажат, иначе ќе се изгуби.бафра, овој е ептен зелен и неискусен, мисли све е како што ќе му кажат на тв.
Деца за пари не треба да зборат. Седи у детска и реди коцките.колку ве плаќаат по пост за овие работи да ги пастирате?![]()
Па еве го молам да ми каже од кај ги црпи информациите за таа фамилија што го контролира цел свет не ми праќабафра, овој е ептен зелен и неискусен, мисли све е како што ќе му кажат на тв.
Ич да не се секираш ти, Сорос рече нема да си оди од западен Балкан. Пари нема да ви снема, едино опасно е ако еден ден му скурчи на народ и сите од педофилскава секта да ве извади од канцелариите у Дебар Маало и на плоштад да ве обеси. Тоа само е опасно, друго не.Деца за пари не треба да зборат. Седи у детска и реди коцките.
Секој ден проаѓаш од Дебар Маало, ни камен да фрлиш ни бутур. Што е сеа оваа работа повици за бесење на плоштад?Ич да не се секираш ти, Сорос рече нема да си оди од западен Балкан. Пари нема да ви снема, едино опасно е ако еден ден му скурчи на народ и сите од педофилскава секта да ве извади од канцелариите у Дебар Маало и на плоштад да ве обеси. Тоа само е опасно, друго не.
Другачије се изразува повик. Загриженост е тука во прашање.Секој ден проаѓаш од Дебар Маало, ни камен да фрлиш ни бутур. Што е сеа оваа работа повици за бесење на плоштад?
Патолошко влажнење на неостварени соништа, поише.Другачије се изразува повик. Загриженост е тука во прашање.
Kolkava plata zimas od soros ako ne e tajna?Јака муда. Грујо се ебеше со Докич и Сашо вучеше ко усисивач па дркаше на нив.
Знаеш ли што е сорос сладолед?Kolkava plata zimas od soros ako ne e tajna?
Дупло од глупердата што црнчи у Германија а ти лајкнал на глупово прашање.Kolkava plata zimas od soros ako ne e tajna?