Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.незз @Bafra ги знае он може да ти раскаже за тајната фамилија, јас не сум по тој спорт
Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.незз @Bafra ги знае он може да ти раскаже за тајната фамилија, јас не сум по тој спорт
Па ајде кажини прати да видиме од каде ги црпиш информациите.Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.
бафра, овој е ептен зелен и неискусен, мисли све е како што ќе му кажат на тв.Добро е кога човек си признава дека ништо не знае. Лошо е кога не сака ништо да прочита, туку како слеп верник следи и им верува на политичарите.
Па нормално ќе прави како ќе му кажат, иначе ќе се изгуби.бафра, овој е ептен зелен и неискусен, мисли све е како што ќе му кажат на тв.
Деца за пари не треба да зборат. Седи у детска и реди коцките.колку ве плаќаат по пост за овие работи да ги пастирате?
Па еве го молам да ми каже од кај ги црпи информациите за таа фамилија што го контролира цел свет не ми праќа Може спрема или има веќе youtube видео со 200 views како ја открива тајната на господарите.бафра, овој е ептен зелен и неискусен, мисли све е како што ќе му кажат на тв.
Ич да не се секираш ти, Сорос рече нема да си оди од западен Балкан. Пари нема да ви снема, едино опасно е ако еден ден му скурчи на народ и сите од педофилскава секта да ве извади од канцелариите у Дебар Маало и на плоштад да ве обеси. Тоа само е опасно, друго не.Деца за пари не треба да зборат. Седи у детска и реди коцките.
Секој ден проаѓаш од Дебар Маало, ни камен да фрлиш ни бутур. Што е сеа оваа работа повици за бесење на плоштад?Ич да не се секираш ти, Сорос рече нема да си оди од западен Балкан. Пари нема да ви снема, едино опасно е ако еден ден му скурчи на народ и сите од педофилскава секта да ве извади од канцелариите у Дебар Маало и на плоштад да ве обеси. Тоа само е опасно, друго не.
Другачије се изразува повик. Загриженост е тука во прашање.Секој ден проаѓаш од Дебар Маало, ни камен да фрлиш ни бутур. Што е сеа оваа работа повици за бесење на плоштад?
Патолошко влажнење на неостварени соништа, поише.Другачије се изразува повик. Загриженост е тука во прашање.
Kolkava plata zimas od soros ako ne e tajna?Јака муда. Грујо се ебеше со Докич и Сашо вучеше ко усисивач па дркаше на нив.
Знаеш ли што е сорос сладолед?Kolkava plata zimas od soros ako ne e tajna?
Дупло од глупердата што црнчи у Германија а ти лајкнал на глупово прашање.Kolkava plata zimas od soros ako ne e tajna?