- Член од
- 5 декември 2013
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Здраво, сакам да прашам каде во Скопје може да се најде ранец за трчање Trail Backpack со вграден систем за вода или шишиња
Скаут, едно време имаа и Оутдор.Здраво, сакам да прашам каде во Скопје може да се најде ранец за трчање Trail Backpack со вграден систем за вода или шишиња
Фала Бобан, исто така сакам да прашам во врска со trail running, почетник сум и сакам да се подобрам, дали имаш некој совет за почетници, исхрана, електролити, суплименти, тренинг ... некој youtube канал, подкаст, книги и сл што може да ме воведат во овој спорт.Скаут, едно време имаа и Оутдор.
Ко за почеток добра книга: RUNNING YOUR FIRST ULTRA, има одговори на сите прашањаФала Бобан, исто така сакам да прашам во врска со trail running, почетник сум и сакам да се подобрам, дали имаш некој совет за почетници, исхрана, електролити, суплименти, тренинг ... некој youtube канал, подкаст, книги и сл што може да ме воведат во овој спорт.
И во Беоспорт во Ситимол (1 спрат, не тој на приземје) имаш Salomon Active Skin 8Здраво, сакам да прашам каде во Скопје може да се најде ранец за трчање Trail Backpack со вграден систем за вода или шишиња
По ново сега се вика SportLab и не држат веќе Asics, сепак има други добри брендови за трчање што ги нема на други места кај нас како на пример Mizuno.Продавницава на Асикс што беше во Сити Мол, ја затворија?
Имаш асикс новабласт во спортвижн ама беа околу 9500Продавницава на Асикс што беше во Сити Мол, ја затворија?
По ново сега се вика SportLab и не држат веќе Asics, сепак има други добри брендови за трчање што ги нема на други места кај нас како на пример Mizuno.
Отвараат и втор дуќан кај Порта Влае.
Asics сега се префрлени кај SportVision.
Фала на инфо, во случајов ми требаше еден модел за секојдневно носење, не за трчање.Имаш асикс новабласт во спортвижн ама беа околу 9500
Извади книга овој, ако ја сакате, пишете пп.Е, конечно налетав на некој, кој да, и он повторува работи што веќе ги знаеме но и кажува многу други што не сум ги знаел, и се гледа дека ептен знае и е посветен. Препорачувам да му ги ѕирнете видеата ако сте по трчањето
Која програма ја следиш дали може да ми пуштиш да споредам со мојата, и јас сакам слично време 1:40 да направамГодина дена сум горе-долу активен со трчање, често читам, гледам видеа и нормално почнаа работите да се повторуваат и сфаќаш дека наводно знаеш сè само треба да го егзекутираш (тој е зборот). Моментално тренирам за полумаратон под 1:40, што значи трчање на секој од тие 21км со 4:44 пејс, ќе видиме дали ќе се деси на 1 октомври.
Е, конечно налетав на некој, кој да, и он повторува работи што веќе ги знаеме но и кажува многу други што не сум ги знаел, и се гледа дека ептен знае и е посветен. Препорачувам да му ги ѕирнете видеата ако сте по трчањето