Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја си ги заебав доживљајот, драмата и плот твистот со тоа што се спојлнав сабајле на инстаграм на трол фудбал страниците. Башка таму гзот го нема што значи дека целсниот ужитак е тука. Златно видео.Многу јак плот твист има видеово, еден од подобрите што некогаш се појавил на интернетот, прво глеаш гол газ и очекуваш да видиш исрано гомно или нешо да му се деси на тој и одеднаш влегува разулавен инвалид кој не покажува одма среден прст него нервозно влага навивајќи го средниот прст и откако ќе го навие брзински го покажува насекаде, се курчи накај трибината на Интер и закажува ферки. Многу лудо видео.
Ова е тоа, ова го нема на друго место од големите лиги, ова е таа емоција, таа страст по која е посебен италијанскиот фудбал. Гатузо менталитет, барем на трибините.Напето вчера на Сардинија
Малку не преценуваш…Рома има најентузијастични навивачи во Италија. Како го пречекаа Дибала, сега и Лукаку.
Но, не сум сигурен дека како клуб имаат најдобар начин на работа и сега ми се испод Милан и Јувентус (Интер и Наполи се главни фаворити за титула). Излегува дека фрлаат неколку години во вода (две веќе отидоа), демек одат на сигурен успех, лани срамежливо и титула се спомнуваше, а тој успех изостанува. Можеби ќе беше попаметно да градеа нешто постепено.
Во секој случај, не може да не предизвика интерес, клуб кој ги има Мурињо, Дибала и Лукаку. Лани најголем проблем им беше реализација, а не создавање шанси ики примање голови, па само уште повеќе е интересен овој трансфер. Би сакал уште во петок да заигра, што не би било чудно за Мурињо. Ќе има за што да се пишува, без разлика што ќе биде на теренот.
Малку не преценуваш…
Најинтересно е како Интер го става фиксно, кој смени доста првотимци и има 10 нови играчи, ама Милан е слабАбе многу си ми смешен некогаш жими се, не е проблем да се даде и утне прогноза, впрочем кој не утиња ебате, ама интересно ми е како фраерски сакаш да избегнеш да го стаиш Милан у еден од фаворитите за Скудетото.
Абе многу си ми смешен некогаш жими се, не е проблем да се даде и утне прогноза, впрочем кој не утиња ебате, ама интересно ми е како фраерски сакаш да избегнеш да го стаиш Милан у еден од фаворитите за Скудетото.
Најинтересно е како Интер го става фиксно, кој смени доста првотимци и има 10 нови играчи, ама Милан е слаб![]()
Па и лани исто идеше гзечки.![]()
Па вие не го сметате Интер за тим кој треба да освои титула?
Автоматски споено мислење:
Интерашиве се единствени фанови на форумот, кои се бунат кога ќе напишеш дека нивниот тим има поголеми шанси да освои титула од твојот.
Иако и тие самите го мислат истото.![]()
Го сметаме, зашто да не. Навивачки е да веруваш, а верувам дека и Милан има капацитет за титула. Не е муабетот дали веруваме у Интер, туку зашто вие продавате лажна скромност тука сезони уназад. Реалноста е дека склопи Милан добар тим и може сезонава да гура далеку.
Интер и Наполи имаат покомплетен состав али Милан ако избегне повреди у одбрана не е ништо полош.Камо среќа Милан да изгледа добро сезонава, да е подобар од Интер и Наполи, ќе видиш што е лажна скромност.
Еве, пак ќе прашам, кој има поголеми шанси за титула? Дали Милан има поголеми од Интер и Наполи? Дали Милан има поквалитетен тим од Интер и Наполи?
Ако ви е главниот проблем, дали мислам дека Милан може до титула и дали се надевам на тоа. Тогаш да, но мислам дека другите имаат поголеми шанси да стигнат до таму.
Кај нас во фан клубот пишав уште на почетокот на припремите, дека Милан е некаде на 82 бода. Што значи дека ако не требаат премногу бодови како лани, тоа е на победа-две до титула, што би требало да значи и борба за прво место.
Уште сум на ова мислење...
Интер и Наполи имаат покомплетен состав али Милан ако избегне повреди у одбрана не е ништо полош.
Бар стартните 11 не се ништо полоши од Интер и Наполи.
Али првестнво секад се освојува ради клупа. Еве како пример у нашата сезона што земавме титула еден од Кеси, Бенасер и Тонали секад беше на клупа. Крунич исто, Ибра исто беше у ротација првата полусезона, Ребич исто беше солиден од клупа а во одбрана Ромањоли седеше на клупа.