Според мене и моето искуство, тешко. На крај на септември се враќаат многу студенти од сезонска работа, а и многу наши се враќаат накај ДЕ по завршување на одмори и слично. Постои можност секогаш, ама и да се намали, не верувам дека ќе биде нешто значајно. Лош период е, јебига хаха.Мислите ли дека може да паѓаат цените на картите од Скопје-Мемингем на крајот од Септември? Повратна беше околу 50е, после тоа се качи 75е, па 100 е, а сега гледам околу 150 евра е.
Слетај Охрид, ќе се вратиш со бус Скопје.Според мене и моето искуство, тешко. На крај на септември се враќаат многу студенти од сезонска работа, а и многу наши се враќаат накај ДЕ по завршување на одмори и слично. Постои можност секогаш, ама и да се намали, не верувам дека ќе биде нешто значајно. Лош период е, јебига хаха.
Летај од Охрид, картите се 25 евраМислите ли дека може да паѓаат цените на картите од Скопје-Мемингем на крајот од Септември? Повратна беше околу 50е, после тоа се качи 75е, па 100 е, а сега гледам околу 150 евра е.
Многу нормално дека има потреба од вакво нешто.За дискусијата шо ја имавме пред неколку месеци со еден член овде.
@Генерал
Airline Launches 'Only Adult' Area Zone Where Children Are Not Allowed - Travel & Photography
133 points • 73 comments9gag.com
Pustaat i na lice mesto, prosla nedela ni pustija kodovi po 4 eur za 4 ipol saati odlozen let dodeka cekavme.За сите овие одложувања, имам добиено неколку анкети да пополнам за искуството со Виз и 4€ ваучер, односно 2 води за летот кој ми го одложија 2 часа и 45 минути. Легенди.