- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.452
- Поени од реакции
- 87.430
Кетлин Кенеди го продава кучата во Малибу.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ќе се повлечам од темава пошо го глеав 3 пати во различно кино и формат. Уствари кој те ебе бе, топ е филмот!Филм за гледање еднаш у живот. Не верувам дека некој ќе го репризира ова.

Читав сеа што е фората, имакс мимакс, милиметри, техники кур се тресе.Ќе се повлечам од темава пошо го глеав 3 пати во различно кино и формат. Уствари кој те ебе бе, топ е филмот!![]()

Братот е 100 пати подобар актер од двајцава заедно. 10 животи да им дадеш нема да дојдат ни блиску до перформансот негов во Manchester by the sea. Да не беше пијаница и да не се влечеше по судови за sexual harassment ќе имаше уште подобра кариера...ама и вака има Оскар, Golden Globe...не е лошо.Бен Афлек и Мет Дајмон изгледа прават анекс на договор кога потпишуваат, да игра и брат му на Бен нешто.
Сеа иди и објасни им дека не е добро woke филмови да се снимаат.Barbie has officially surpassed 'The Dark Knight' as the highest-grossing Warner Bros. movie in HISTORY.
'Barbie' continues global box office domination with $1.18 billion revenue, 'Oppenheimer' secures second spot earning $649 million worldwide.

Mislam deka veke ima eden kontra trend, protiv LGBT i virtual zhivotite. Bi treballo da se vratat temite od od pret 2010.Го гледав и морам да кажам дека е добар филм. Секако, ако се занемарат кринџ сцените, дека е крајно очекуван и не толку смешен, ми има некој шмек на оние поранешните комедии каде што се има хумор, не квалитетен, ама сепак за лабавеење добар.
Пошто нема лџибити, блм и останати пропаганди ме потсеќа на комедии од 2000те.
За у друштво е топ.
Џеј Ло е уффф.![]()
No Hard Feelings
ne znam dali go gledavte, no odlicna komedija, osobeno Jennifer Lawrence a super hot![]()