- Член од
- 18 јуни 2018
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 60
Сакам да земам
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E
www.airconshop.mk
Прашањето ми е, дали да купам од увозникот aircon или преку elipso?
За во Прилеп ми треба и препорачајте ми добар монтер за Прилеп или да ги прашам тие некој да ми препорачаат?
Ми треба за соба од 13 м2, без изолација, со PVC дограма, во иднина сакам да ставам изолација на куќава па да топлам повеќе простор со отворени врати или да ја преместам, ама за сега мислам дека има ниска модулација и ќе тера на помала соба без изолација, затоа земам поскапа јапонска.
И уште едно прашање, во собава се пушат прилично многу цигари, ќе има мака климава или треба почесто чистење на филтерот?
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E
Shorai Edge клима уред- Најдоброто од Toshiba во Aircon Shop
Shorai Edge - Модерна ѕидна единица со елегантен мат дизајн. Максимална енергетска ефикасност со Ultra Pure филтер и напреден далечински управувач.
www.airconshop.mk
Прашањето ми е, дали да купам од увозникот aircon или преку elipso?
За во Прилеп ми треба и препорачајте ми добар монтер за Прилеп или да ги прашам тие некој да ми препорачаат?
Ми треба за соба од 13 м2, без изолација, со PVC дограма, во иднина сакам да ставам изолација на куќава па да топлам повеќе простор со отворени врати или да ја преместам, ама за сега мислам дека има ниска модулација и ќе тера на помала соба без изолација, затоа земам поскапа јапонска.
И уште едно прашање, во собава се пушат прилично многу цигари, ќе има мака климава или треба почесто чистење на филтерот?