Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ekipo da ve prasham tuka da ne spamam po fan klubovite, za tie sto se od Skopje, ima li nekoj kafic kaj sto se sobirate od fan klub da gledate?
Лацијалите се собираат во некој кафикј само не знам каде, побарај на нивната фб.. Навивачите на Рома се собираа едно време во Лајк Кафе сега не знам каква е состојбата... @Curva_sud нека потврди што и како е...

Aпсолутно се слагам, и не знам зашто со години се мававте у гради ради тоа ''достигнување'' кога уз пут буквално истото ви се збореше.

Никад, апсолутно никад нема да глорифицирам пласман у финале а истото да е изгубено, добар резултат е како пласман за било која екипа од калчото у моментов ама у никој случај за мавање у гради муабети. Тури му кур, всушност секој фан на Интер беше со ваков став кога јувентус беше во прашање, нека си останат на истиот, зашто е потполно исправен.

Марио ваљда мисли на тоа дека ги истеравме Милан у 1/2 финале па од таму некоја горчина кај нив. Инаку и ја се слагам, пласман во финале под дифолт не е успех ако истото не си го освоил, тоа може да е успех за екипи како Тотенхем или Дортмунд, ама за Интер, Милан и останати гиганти никако. У право е за тоа дека Интер е подобар од Милан во последниве 3-4 години, се гледа и по титулите, ама според мене можеше и мораше да е тоа повеќе на страната на Интер зашо имаат поквалитетен тим. Рецимо бар 2 Скудета, а не да дозволат мртвиот Наполи да им земе титула, или Раду да си дава автогол и со тоа да губат титула.

Марио ваљда мисли на тоа дека ги истеравме Милан у 1/2 финале па од таму некоја горчина кај нив. Инаку и ја се слагам, пласман во финале под дифолт не е успех ако истото не си го освоил, тоа може да е успех за екипи како Тотенхем или Дортмунд, ама за Интер, Милан и останати гиганти никако. У право е за тоа дека Интер е подобар од Милан во последниве 3-4 години, се гледа и по титулите, ама според мене можеше и мораше да е тоа повеќе на страната на Интер зашо имаат поквалитетен тим. Рецимо бар 2 Скудета, а не да дозволат мртвиот Наполи да им земе титула, или Раду да си дава автогол и со тоа да губат титула.
Abe ako gledas taka Juve ima najvekje tituli..

Лацијалите се собираат во некој кафикј само не знам каде, побарај на нивната фб.. Навивачите на Рома се собираа едно време во Лајк Кафе сега не знам каква е состојбата... @Curva_sud нека потврди што и како е...
Точно во лајк кафе се собиравме а за поголемите дербиња се доаѓаше и од други градови дури како Тетово,Велес,Битола,Штип итн..
Сега веќе нема такво нешто веќе неколку години ..

Интер е подобар од Милан во последниве 15 години.
Знам. Муабетов е откако искочија од бантер ера двете екипи, т.е. од 2019 година негде. Инаку од 2011/2012 двете екипи влегоа во срамен бантер кој е за заборав. Не знам Курајбер што се смееш, 1 Скудето, 2 купа, 2 суперкупа се повеќе од 1 Скудето. Ок, тежината на Скудетото е најголема нема тука збор, ама не е дека куповите се безвредни титули ебате.

Со друго и не можите да се пофалите, освен дека сте биле подобри од поголемиот брат последните 15 години од вкупно 115 години кохабитација.

I hope "More to come!" doesn't mean more of this today. :D
Искрено глеав, ама и не глеав, повеќе у телефон си глеав дека е пријателска.
Од оноа што го видов се гледа дека се расштимани уште, ама овоа Турам денеска искина батето, дождот еба голем дел од работата, среќа не се повреди никој, а и добро се истрчаа како за пријателска, ме бендиса што има желба у екипава за борба сезонава.
Се гледа и кај вратените од позајмица и кај помладиве се трча до максимум да се изборат за прва постава. Сенси е изгорен да остане макар играл и по 2 минути на утакмица.
Сомер требаше порано да се донесе, тоа врткање со трансферот се гледа дека си влијае, уште не знае кој кај е позициониран и како да реагира, али искусен е, ќе се навикне брзо мислам.
Ја сум оптимистичен за исходот од сезонава, дури и членство у армата обновив после 10 години. :D
Edit: во серија А сум постирал, мислев фан клуб е. Нема врска, битно е да се дружиме :)

E taka prijatele sto si priznavte deka ste podobri poslednive 15 god (ince Milan e ocaj, ne ste vie podobri ) a ostatokot od 100 godisnata istorija ste so nesto podugacko vo oralnata suplina ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom