- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лацијалите се собираат во некој кафикј само не знам каде, побарај на нивната фб.. Навивачите на Рома се собираа едно време во Лајк Кафе сега не знам каква е состојбата... @Curva_sud нека потврди што и како е...Ekipo da ve prasham tuka da ne spamam po fan klubovite, za tie sto se od Skopje, ima li nekoj kafic kaj sto se sobirate od fan klub da gledate?
Abe ako gledas taka Juve ima najvekje tituli..Марио ваљда мисли на тоа дека ги истеравме Милан у 1/2 финале па од таму некоја горчина кај нив. Инаку и ја се слагам, пласман во финале под дифолт не е успех ако истото не си го освоил, тоа може да е успех за екипи како Тотенхем или Дортмунд, ама за Интер, Милан и останати гиганти никако. У право е за тоа дека Интер е подобар од Милан во последниве 3-4 години, се гледа и по титулите, ама според мене можеше и мораше да е тоа повеќе на страната на Интер зашо имаат поквалитетен тим. Рецимо бар 2 Скудета, а не да дозволат мртвиот Наполи да им земе титула, или Раду да си дава автогол и со тоа да губат титула.
Интер е подобар од Милан во последниве 15 години.У право е за тоа дека Интер е подобар од Милан во последниве 3-4 години
Точно во лајк кафе се собиравме а за поголемите дербиња се доаѓаше и од други градови дури како Тетово,Велес,Битола,Штип итн..Лацијалите се собираат во некој кафикј само не знам каде, побарај на нивната фб.. Навивачите на Рома се собираа едно време во Лајк Кафе сега не знам каква е состојбата... @Curva_sud нека потврди што и како е...
Знам. Муабетов е откако искочија од бантер ера двете екипи, т.е. од 2019 година негде. Инаку од 2011/2012 двете екипи влегоа во срамен бантер кој е за заборав. Не знам Курајбер што се смееш, 1 Скудето, 2 купа, 2 суперкупа се повеќе од 1 Скудето. Ок, тежината на Скудетото е најголема нема тука збор, ама не е дека куповите се безвредни титули ебате.Интер е подобар од Милан во последниве 15 години.
Со друго и не можите да се пофалите, освен дека сте биле подобри од поголемиот брат последните 15 години од вкупно 115 години кохабитација.Интер е подобар од Милан во последниве 15 години.
E taka prijatele sto si priznavte deka ste podobri poslednive 15 god (ince Milan e ocaj, ne ste vie podobri ) a ostatokot od 100 godisnata istorija ste so nesto podugacko vo oralnata suplina ...Интер е подобар од Милан во последниве 15 години.