- Член од
- 21 јули 2023
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 74
Добри транзициите. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора по сериозно да пристапат на секој натпревар јес да е пријателска но пристапот им е лош .. Јас воопшто не гледам кривица на Онана, Далот е тој што згреши таму кај што нетреба .. И пак ке речам пристапот мора да им биде сериозен без разлика со кого играт.Им писнал малку на полувреме тен Хаг изгледа![]()
Читам по форуми, зашто интернетот е срање каде што сум моментално, па не можам да пратам на стрим, ама по коментарите, делува дека игра понапред од Бруно, и дека офанзивно тимот изгледа добро, ама дека дефанзивно Бруно - Маунт - Касемиро изгледа многу лошо.
Сезонава Тен Хаг ќе игра многу ризичен фудбал. Со две осмици и само една 6ка, тешко ќе му биде на Касемиро да покрива дефанзивно на средина. Ќе мора Мартинез да излегува понапред и да му помага на Касемиро. Но офанзивно играта на Јунајтед би требала да биде многу ефикасна.
Мислам дека Амрабат-Касемиро ке се користи почесто од предвиденото, доколку дојде кај нас.
па ако ме прашаш мене игра на позиција офанзивен греач на клупаЌе биде мачна темава за читање после секој кикс на Онана. Инаку, не ја гледам утакмицата, ме интересира на која позиција и како игра Маунт?
Џабе се уште 3ца ко Бруно,Онана,Маунт,Каземиро, ако десен бек ти е далот.
Многу го мразам,да му се плукнам у тиквата португалска,за кур не го бива.
Да бирам меѓу Кејн и Тошевски,за вториов сум,само овој да не го глеам,дибек.
Класика негов гол е првиот,има слободен играч ,има голман излезен од 16 метра за пас,и он му дава на противникот пас у нозе.
За ова у балон сум вриел не па на про меч.
Стомајки да му ебам.
Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Ќе ти веруваме за ова. Вокер игра домино изгледа, па и Аке исто така. Сити е пример за екипа што баш е покриена на сите позиции со квалитетни играчи.Немаат ни Сити ни Арсенал квалитетни десни бекови, Сити нема лев никаков.
Ќе ти веруваме за ова. Вокер игра домино изгледа, па и Аке исто така. Сити е пример за екипа што баш е покриена на сите позиции со квалитетни играчи.
Поз.Вокер е сосем просечен играч