Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Антони воопшто не е пробивен на десната страна, зошто се даде 100 мил за него воопшто незнам. Од другата страна Гарначо е феноменален пробивен креира шанси само црепот Маунт што промашува и празен гол и топка.

Златен Де Геа… :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Антони воопшто не е пробивен на десната страна, зошто се даде 100 мил за него воопшто незнам. Од другата страна Гарначо е феноменален пробивен креира шанси само црепот Маунт што промашува и празен гол и топка.
Мислам дека малце поназад му беше даден пасот на Маунт, затоа се сплетка

Ако, голов од центар за сите гомна што ги јадеа за Де Геа лоботомираните од Твитер. Дури наши фанови му правеа фејл компулации. Suck it. :kuracc:
Да бидеме сериозни, голот целосно на душа на Далот. Не може курот да си играш а си последен играч, башка голман ти е излезен на 20 метри во случај да ти треба пас назад

Теле... се уште сум на ставот дека доколку се носи десен бек овој мора да лета. Ќе одигра некоја утакмица на моментум и тоа е се ид него.

Да бидеме сериозни, голот целосно на душа на Далот. Не може курот да си играш а си последен играч, башка голман ти е излезен на 20 метри во случај да ти треба пас назад
Без разлика на тоа, јас зборам за третманот што го добиваше Де Геа од идиотите на Твитер. Се споделуваше видео од саат време со негови "киксови". Сигурно и таму имаше еден тон глупости.

Замисли тој да го примеше голот, ќе го паднаа Твитер ботовите. Небитно дали ја заебал Далот, Мартинез или некој трет. Па затоа сакам малку глупо да се осетат во моментов.

Инаку неколку пати пишав дека Тен Хаг има целосна поддршка од мене за замената на голманската позиција.

Ако предсезонава е слика за тоа како треба да изгледа тимот во регулар сезона, тогаш гадно сме го наебале. Кој стигна не резили, а нашава играва е дури и очајна за гледање, тежок очобол.

Ќе биде мачна темава за читање после секој кикс на Онана. Инаку, не ја гледам утакмицата, ме интересира на која позиција и како игра Маунт?

Читам по форуми, зашто интернетот е срање каде што сум моментално, па не можам да пратам на стрим, ама по коментарите, делува дека игра понапред од Бруно, и дека офанзивно тимот изгледа добро, ама дека дефанзивно Бруно - Маунт - Касемиро изгледа многу лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom