Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Предмет на заебанција си, уживај.

Мене не ми биле јасни работите. :pos:

прочитај се што реплицираш и што и од кого објавуваш...... небитно сонцето те има манато

Леле на крај стварно ако заврши во Саудиска :pos:
Нека заврши и у Непал ако сака… аман веќе од сагава…
Триес страни листам да видам трансфери, цело време твитови за овој прерипувам!

Според Романо му понудиле 200 м чисти хехехехехеее, секако дека ќе прифати за тие пари. Пензионерите Роналдо и Бензема зимаат по толку, а Мбапе во Европа прави 100+ милки.

Се спомнува и некоја сума од 700 милиони годишно, али сеуште е шпекулација и наводно тоа ќе било со маркетинг договори и слични шеми.

На овие Ал Хилал ги пече газот што не го упецаа Меси и останаа со Смс и Невес и Кулибали додека ривалите нивни ги земаа Бензема и Роналдо. Па сега ол ин на Мбапе па макар и за една сезона само.

Screenshot_20230724_202130_Instagram.jpg

Според Романо му понудиле 200 м чисти хехехехехеее, секако дека ќе прифати за тие пари. Пензионерите Роналдо и Бензема зимаат по толку, а Мбапе во Европа прави 100+ милки.

Се спомнува и некоја сума од 700 милиони годишно, али сеуште е шпекулација и наводно тоа ќе било со маркетинг договори и слични шеми.

Ne e ni Mbappe vo pozicija mnogu da bira. Osven Arapive nikoj drug nema da gi iskesira tolku na Psg na edna godina pri kraj na dogovor, a ako ne saka da si odi i ceka u Psg moze da go zafrkavaat so pomala minutaza.

Vaka so transferov site dobivaat, em Psg kes em on ogromni pari za edna sezona plus Real ke gi izgori zosto ke dojde free naredna godina.

Мој тип е дека во Реал ќе заврши летово. Овие патки шо ги пуштаат новинарите се само мачкање очи на народот.
Не гледам зошто би заминал во друг клуб а да не е тоа Реал. Ако е за така ќе си седеше до крај на договор во Париз и ќе лапаше милиони.

Најлакома варијанта е да отиде 1 година на одмор во С.Арабија, 200- 300 милиони плата, после како слободен агент signing fee 150 милиоби од Реал, и "нормална" плата од 35 милиони до 35 години, за на крај пак назад во С. Арабија за 5 сезони по 100 милиони.

М м м м

Ама зошто да замини Саудиска кога истата таа пара во ПСЖ ја зема.
Плус додај ги тие бонуси за лојалност и слични срања кога го продолжи договорот.

не ми оди логиката никако дека реал ќе останат без јак центарфор следната сезона, можно е да е таксан мбапе со солидно обештетување или пак се крчка некој договор под маса со играчи како кејн или габриел жезус...... последна сезона му е на анчелоти, можеби на крос и модрич од најбитните, не верувам дека баш за голгетер ќе остават на случајот

Па има 4 опции:

1. Да остане во ПСЖ и да трпи мобинг. Можда и ќе го пуштат да заигра, можда и ќе му опростат за некој месец као ајде уште една добра сезона дај ни... Којзнае. Матни се водите таму.

2. Да избега од француската драма и таа изгубена година да ја помине ва С. Арабија, па после во Реал.

3. Реал да даде летово прифатлива понуда и да го земат веднаш. Ова ми е 50-50 веројатно, не ради некој инат или слично, Реал се клуб што внимателно раководи со финансиите и се дешавало и играч салам да не земат во летен преоден рок иако можеле да земат (Предлани. Па на сето тоа освоија двона круна wtf)

4. Да отиде во друг клуб: Милан, Интер, Манчестер, Барса, Тиквеш. За ова има 0.0001% веројатност. Мада со малиов нели, се е можно. Па и Тиквеш не би го отфрлил како можност. Непредвидлив е Мбапе.

Ал Наср ги бира играчиве како секој класичен акционен Холивудски филм каде што се спрема некоја пљачка, превара, убиство или спасување.

-Имаш двајца Јужно Американци, кои се тука да помогнат на тимот од сенка и цело време се пречкаат меѓу себе. Тоа ти се овие Оспина и Мартинез.

-Еден специјалист за боречки вештини, у случајов Талиска.

-Го имаш главниот глумец/јунак во филмот кој ја врши главната работа, Роналдо.

-Секогаш има по еден двајца Африканци кои се десна рака на главниот јунак, човек од доверба што би рекол големиот Васко Ефтов, и се запознале во некоја друга акција на јунаков од минатото каде што крадел дијаманти од некој афрички диктатор или спасувал деца од колера. Тоа ти се Фофана и Мане.

-Секогаш, ама баш секогаш имаш по еден луд Балканец/Русин, или некој со славјанско потекло, ретко збори, ќутлив лик ама луд, има тврдо Р, избегал од матичната комунистичка земја затоа што бил против режимот. Лојален поуздан момак. А кој друг би глумел таков лик ако не е Брозо.

-И за крај имаш еден латино заводник. Телес.

Штотуку го опишав новиот 28ми дел на Fast and Furious.

Последно уредено:
Секој клуб кога би имал шанса би го потпишал Мбапе во 2 секунди џабе сега тука се продават мадиња за бубрези дека недокажан бил :eek:

Јас пак мислам ако Мбапе не си оди од ПСЖ летово дека ќе го продолжи договорот :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom