Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.023
- Поени од реакции
- 83.445
ke se vidimo u dukanxhikpozdrav do tatko i cickovi site ste bile picki narkomano ciao. <3
ke se vidimo u dukanxhikpozdrav do tatko i cickovi site ste bile picki narkomano ciao. <3
Ne e daleko..ambiciite se ima po slikite i pozite se poznava....ama grda e u facata treba noze da rasire ako saka followers...Далеку од тоа да е таа едната инфлуенсерка.
Имаше муабети и за онаа Мелита Ракичевич дека е девојка на Жила ма да тоа "девојка" подразбира некоја доза романтики така да вајда само ебачица му е била
Не е спасен, деца има со неа.Se spasi covekot.
Jas se imam so svekorot Mote dobar covek e, se zanimavase so Basket trenerstvo I on sega vo penzija go seta kuceto.... znam samo od muabet deka ziveele mnogu na visoka noga... toj macka bil glaven na nekoi firmi a ovaa ne komentiram....Steta za decata...Не е спасен, деца има со неа.
Нејзе може и и го ставиле во пијачката па не видела. Особено ако била во Мрзенци кај конобарот.И тис ама не си видела кога ти ставиле во пијачката
Пожар.Sto mislite za ova? Sto moze da bide pricina
okПожар.
Украинка или Русинка - Дина Лирниченко со Непозната позиција во .Дина Лирниченко се вика девојката со која Оки беше у врска долго време, не знам дали она била со него во Ханиоти сега. Природно, прилично грдичка девојка али такви со дрољесто носење како што се носеше она, кај нас ги викаат секс-бомби. Додатно на тоа прилично и се има унаказено со пластични операции мислам во последниов период. Многу сличен стил на таа старлетата од Србија што ја имаше по медиуми дека била во врска со Жила, само што оваа беше во некој си ЕУ-Нато совет кај нас.
Некое српско-украинско потекло има мислам.
Pa bellanocca e gotovo so sega kaurite go zimaat vhlastЈа напраивте тамара и мачка први мафијаши туретему куро
MNOGU MI E SMESNO STO MISLITE DEKA SE ZNAETE ZA NEKOGOПрочепкај кој профил на фб е популарен моментално ама е деактивиран
PRILICNO GRDICKA DEVOJKA ? ZA ZENA TI ZBORIS ILI ?Дина Лирниченко се вика девојката со која Оки беше у врска долго време, не знам дали она била со него во Ханиоти сега. Природно, прилично грдичка девојка али такви со дрољесто носење како што се носеше она, кај нас ги викаат секс-бомби. Додатно на тоа прилично и се има унаказено со пластични операции мислам во последниов период. Многу сличен стил на таа старлетата од Србија што ја имаше по медиуми дека била во врска со Жила, само што оваа беше во некој си ЕУ-Нато совет кај нас.
Некое српско-украинско потекло има мислам.
Сигурен си дека е паднат ?Инаку никој на темава нема спомнато дека Мендо од Прилеп(дилер на големо,4 заложни куќи,крадец и две останато) пред некој месец е паднат во Австрија со 20 кила бело. Интересно е дека Шеваљци го пукаа пред Воденица а Жила го имаше тепано во Интермецо.
Човекот тежи неколку милиони,некој од Прилеп може да се произнесе на темава.