- Член од
- 26 февруари 2020
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 86
Барем ќе памети дека последна го примила.Тоа ќе може да го видите во вечерниот прилог на естрадниот магазин Бекстејџ, " Што ебат познатите " после вестите на Канал 5.
Барем ќе памети дека последна го примила.Тоа ќе може да го видите во вечерниот прилог на естрадниот магазин Бекстејџ, " Што ебат познатите " после вестите на Канал 5.
kuceto kaurski raboti pravil..od albanija zimal sveza roba a tuka ja prodaval smesana so soda bikarbona...Три можни сценарија за ликвидацијата на Оки Бајрами?
Нови детали: Маскирани лица пукале во сместувањето на Халкидики во кое биле убиениот и повредениот државјанин на Македонија Што може да се...vecer.mk
kuceto kaurski raboti pravil..od albanija zimal sveza roba a tuka ja prodaval smesana so soda bikarbona...
jet set elitata losa roba smrkat i patlidzani i krastavici so otrovi prskani od albanija jadat...
Idi zemi si gi..Drugi gi mocale i setale gi ti naiven za zena kje gi zimas.Заради вакви муабети ќе умреш сам. Морон.
Ne se palam, samo od principi izbegavam da zimam zeni sto bile mocani i klecani za linija belo.Се палиш на мочањето, а? Кретенче тешко, фетиш му е да гледа како мочаат по женски, пошто ниедна здраво не му направила.
Se spasi covekot.Јаден мачка.
Имаше муабети и за онаа Мелита Ракичевич дека е девојка на Жила ма да тоа "девојка" подразбира некоја доза романтики така да вајда само ебачица му е билаDa ne zaboravime deka Tamara mu beshe devojka na Agim Krasnichi